Normális, ha az ujszulott babam sokat tusszent?
Figyelt kérdés
9napos a babam es minden nap tusszog tobbet is a vedono azt mondta hogy az nembaj.Es ha fenn fan mindig nyugtalannak latom mert mindig jar keze laba,egyfolytaba ficankol,normalis ez?2008. szept. 10. 17:20
1/4 anonim válasza:
Tényleg nem baj én is úgy tudom,nem kell egyből megfázásra gondolni,csak ők minden apró porra érzékenyek.Az én babám a napsütéstűl is mindig tüsszent.A kislányomnak is jár keze lába,sokat van mozgásban,de ez sem baj szerintem.
2/4 anonim válasza:
Nekem azt mondták a kórházban hogy normális, tisztulnak a lég utak, az én kisbabám is sokat tüsszent, mi 18 naposak vagyunk.
3/4 anonim válasza:
szia
a tüsszentéssel az orrjáratot "tisztitják,erősítik".valami ilyesmi...
hogy jár a keze -lába, nem baj, erősíti az izmait.
azt figyeld meg, hogy esetleg az ajkát remegteti-e.az én fiam /6hetes/ is ilyen izgága, de bizony szokta remegtetni az ajkait.ez kálcium hiáy, ezért izgatott lehet./pont ma voltam tanácsadáson, ahol mondta a gyerekorvos/
4/4 anonim válasza:
Igen, nekem is azt mondták, hogy tisztul a légut, de még most, 12 hetesen is rendszeresen tüsszög.. Jó piszkos légutjaik lehetnek:-)
Persze, hogy mozog, én sokszor el is fáradok tőle, annyi energiájuk van. Ez nem azt jelenti, hogy nyugtalan!
A szájuk pedig szokott remegni, de én még nem hallottam, hogy ez baj lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!