Ha magánklinikán szülök, a tarifa felett kell adnom még
az orvosnak is, ha ő azt mondja, hogy nem?
Figyelt kérdés
Hozzá járok terhesgondozásra, magánba, 10 ezer/alkalom. Magán klinikán dolgozik csak, elmondta, hogy mennyi a szülés összege ott és azt mondta, hogy plusszban semmi. Rákérdeztem még egyszer, hogy akkor csak annyi és kész és azt mondta igen. Ez azt jelenti, hogy tényleg nem vár el plussz pénzt a szülésért? Szeretnék nagyon nála szülni, megbízom benne, jó orvos, de így sem olcsó, ha még neki is kéne adni, akkor nem igazán jönnénk ki, így másik orvost kéne keressek és máshol szüljek. Szerintetek? Ilyen esetben is illik adni plusszban az orvosnak, feltétlenül? És mennyit?
Tenyleg nem erted? A kifizetett osszeg TARTALMAZZA az orvos DIJAT. Nem te adod a kezebe, hanem a korhaz. Elmutogassuk?
2015. okt. 11. 11:17
12/18 anonim válasza:
B+! Rákérdeztél az orvosodnál,aki azt mondta nem kell plusszban!
De ha ennyire ki akarod dobni az ablakon a pénzed nekem bármikor utalhatsz!! :-D
2015. okt. 11. 11:35
13/18 anonim válasza:
Én magánklinikán szültem. Ott az ismertetőben is benne volt, hogy az összegben benne van a választott orvos tarifája, miután fizettem, egyből utalják neki a részét.
Azt hiszem 100ezer volt, de már nem emlékszek pontosan. Mindenesetre nem kell adni neki semmit, főleg ha ő is ezt mondta. Nem is értem miért az ismerős szavára adnál az orvos helyett.
2015. okt. 11. 12:54
14/18 anonim válasza:
Hát én vagyok a kivétel, nekem adnom kellett... megmondta, hogy a szülés xy összeg, de ő xxy-ot vár el...
2015. okt. 11. 14:15
15/18 anonim válasza:
és magánklinika volt...4
2015. okt. 11. 14:15
16/18 anonim válasza:
Ha baromi elégedett vagy, akkor inkább személyes ajándékot adj, ami nem értéket képvisel, hanem gesztusértékű.
Egy közös fotó a dokival és a babával keretben. Vagy egy üveg házipálinka (ha van a családban, aki ilyennel foglalkozik), vagy egy szép köszönőképeslap.
2015. okt. 11. 14:18
17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én nem fogok erősködni, ha egyszer azt mondta, hogy annyi, akkor annyi :) Max kap valami ajándékot, sütit, bort, whiskeyt, ilyesmit :)
2015. okt. 11. 17:07
18/18 anonim válasza:
Már bocs, de pont az ilyen betegek rontják el az orvosokat. Nem elég hogy fizetsz egy csomót a klinikának, még a dokit is megajándékozod? Miért vagy ilyen h.lye?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!