Mennyi pénzt adjak szüléskor a dokinak, ha alkalmanként terhesrendeléskor 5000-et adtam?
Figyelt kérdés
Amugy megkérdeztem és azt mondta rám bizza,,,2008. szept. 10. 12:43
1/8 anonim válasza:
Szia! én a dokimnak sz.tem 40000-et fogok adni!nekem is alkalmanként 5000 forintba kerül a vizsgálat ha a magánrendelőjébe megyek!üdv:32 hetes kismami
2/8 anonim válasza:
Általában annak az összegnek amit alkalmanként adsz a tízszeresét szokták kérni/adni, de persze ha ez valakinek megterhelő az nyugodtan adhat kevesebbet is (20-30ezer) pláne ha az orvos nem mond konkrét összeget.
3/8 anonim válasza:
Volt már ilyen kérdés itt, akkor azt írták, hogy 10 százalékát amit gondozásért kér, ha nem mond fix összeget.De amennyit a pénztárcád megenged. nekem nem volt fogadott orvosom és szülésnél sem adtam, sem az orvosnak, sem a szülésznőnek. Csodabogárnak is néznek akinek elmondom, pedig az első gyerekem 10 éve fogadott orvosnál szültem.
4/8 anonim válasza:
Attól függ,hogy vidéki vagy,vagy Pesti.Én vidéken lakom,havonta kapja a magánrendelőben a 4000-et. Szüléskor pedig 20000 szánok neki. Sztem ez pénztárca függő is.
5/8 anonim válasza:
Miért nem volt hasznos a válaszom, mert én nem fizettem?
6/8 anonim válasza:
Több tízezrekről beszéltek!!!! Nem gondoljátok, hogy az orvosok már ezért várják el a "hálapénzt"????? És aki nem teheti meg???? Sokszor hallom, hogy az orvos nem úgy foglalkozik a betegével ahogy kellene, amíg nem kapja meg a maga kis borítékját. Mi szoktatjuk rá Őket! Valahogy illik megköszönni, de 30.000-50.000-ek. Nem sok ez?? És akkor még ott van a szülésznő, a nővérek...... stb.
Senkit sem akarok megbántani.
17 hetes nem tehetős vidéki kismama
7/8 A kérdező kommentje:
mindenki maga dőnti el hogy akar-e orvost magának vagy sem,,,ha meg ugy dőnt hogy pénzel hálálja meg az az ő dolga,,,Erre lehet hogy nincs pénzed de minden másra biztos kőltekezel,,,
2008. szept. 12. 10:27
8/8 anonim válasza:
Persze, mindenki maga dönti el, hogy mennyi pénzzel hálálja meg az orvosának amit érte tett. Én is fogok orvost fogadni, mert nekem sem mindegy, hogy kinél és hogy fogom megszülni a kisbabámat. Egyetlen nőgyógyászhoz járok már régóta és nála is szeretnék szülni. Csak mindenhol azt hallani, hogy a hálapénz igy a hálapénz úgy, de így nem csoda, hogy sok orvos már el is várja és addig nem is vesz emberszámb amíg nem adsz neki némi pénzt. Szóval itt csak ez a gond, hogy van aki meg teheti és van aki nem. És már attól is elvárják aki nem teheti meg akár mennyire is szeretné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!