Ti elmennétek így a 6 hetes kontrollra vagy eltolnátok egy héttel?
Mára van időpontom (7. hét), de úgy néz ki újra megjött.
Nem az zavar hogy így látna a doki, hisz látott már rosszabb állapotban is. Csak úgy gondolom, ha nem muszáj, minek menjek pont most.
Jövő hétre lenne még időpont, akkor lesz a 8. hét. Szerintetek belefér?
Vagy inkább mindenképpen megmutatnátok magatokat.
Egyébként lassan gyógyulok, pocsékul festek még odalent (durva vákuumos szülés volt).
Én azért nem tudtam menni, mert szimplán nem volt időpont, az asszisztense nem tudott adni csak egy héttel későbbre. SMSt írtam neki hogy baj-e ha ezen okból egy héttel később megyek, amire egy nappal később válaszolt,h OK.
Ha tudod a számát, akkor sztem SMSt írj, arra majd válaszolhat egy-két nap múlva is ha épp nem ér rá, nem zavarod vele.
Azt leszámítva hogy még mindig úgy festek, mint akit húsklopfolóval kezeltek meg odalent, nincs panaszom.
Áttettem jövő hétre, köszi a válaszokat!
Nos te tudod, hogy érzed magad. DE én biztos elmennék a helyedben, főleg hogy nem egyszerű szülésed volt.
Én egyebként a 7. héten voltam, mert előte pont szabin volt a doki és nekem is előtte nap jött meg, filóztam én is mi legyen, elmentem, mondtam mi van, ő meg akkor mondta, hogy akkor nézzük. Megvizsgált, kézzel, uh-gal, majd megállapította, hogy minden oké és ez tényleg menstruációs vérzés nem pedig a tisztulás. Én nyugodtam voltam így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!