Anyukák akik szülés után sokára mehettek el a kórházból, mi volt az oka?
Vákuumos szülés, fennragadt méhlepény, jelentős vérveszteség, valamint szülés előtt Straphylocuccust tenyésztettek ki.
Pénteken szültem, hétfőn mentem volna, addig a gyerek preventív antibiotikumos kezelés kapott.
Eltökélt voltam, hogy hétfőn hazamegyek, így a gyerekorvossal egyeztettem, hogy ha fertőzött, akkor ő vállalja, hogy házhoz jön és beköti neki az antibiotikumot.
Nálam meg hétfőn találták ki, hogy vérátömlesztést adnak, mert közel egy liter vért vesztettem.
A gyereknél szerencsére negatív lett a teszt, így miatta nem kellett volna amúgy sem bent maradni. Magam miatt pedig saját felelősségre hazajöttem. Az ügyeletes orvos próbált ijesztgetni, hogy meghalok meg életveszélyes szövődmény, de mondtam, hogy toll a fülükbe, hogy péntektől hétfőig nem volt fontos a vérveszteségem, most meg bejött az osztályvezető és pattognak.
Igazam lett, szájon át szedhető vastablettával "visszatermeltem" a vért és még mindig élek, virulok, pedig közel másfél éve szültem.
Amikor szültem, még 5-6 napot kellett bent lenni. Kiszedték a varrataimat, és még fel se keltem, szétnyílt a sebem. Másnap hegkimetszés, resutura...
Két napot voltam bent pluszban.
6-os, te nem tudsz szöveget érteni, nem az 5-ös!
A 3-mas valóban leírta már ezt nem is olyan régen egy másik kérdésben. Ott azt is írta, hogy biztosan csak azért akarták marasztalni a kórházban, merthogy akkor nem kap annyi pénzt utána a kórház stb...
Csak kellett volna maradnia, de nem maradt ott!
Tessék, itt van az a kérdés, ahova a 3-mas írt.
A válaszából kiderül, hogy nem is egyszer ment már haza saját felelősségére a kórházból előbb.
Mert ő jobban tud mindent az orvosoknál.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!