Ma nst-n elment a nyákdugóm, ilyen lett az nst-m reménykedhetem a mai napban, h. kórház lesz?
szia kérdező! bár én nem tudok a kérdésre válaszolni még én is szülés előtt állok, nst-n még nem voltam nállunk ctg van de a kép alapján szinte ugyan az...azt szeretném kérdezni hogy mit éreztél mikor elment a nyákdugó?? én is várom y elmenjen de semmi... remélem észereveszem majd
38hkm
Nem Te vagy az, aki már tegnap is ezt kérdezte? :)
Nyugi, eljön az időd. Pár óra alatt is változhat annyit a helyzet, hogy indulni kell.
Nekem kb a betöltött 37. héten ment el a nyákdugom. 38+6-ra szültem meg. Tehát ez nem igazán jelent semmit csak annyi, hogy elkezdett nyílni a méhszáj.
Az nst-ből meg szintén nem lehet ilyen következtetést levonni. Nekem még a szülés elött sem mért 40-50-nél nagyobb fájásokat a gép (valamiért a hasam tetejébe nem jött fel rendesen a fájás), és bő két óra múlva mégis megvolt a babám.
Nyugalom. A pici úgy is tudja mikor akar kibújni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!