Jelenlegi tarifák Jósa András Szülészeti osztályán?
Ha nincs fogadott orvosod, akkor miért is akarsz hálapénzt adni? :)
Barátnőm pont azért nem fogadott orvost, mert az az elve, hogy ha becsülettel fizette a TB-t, nehogy már fizessen egy forintot is. És hálapénz nélkül is szülte mindkettőt a Jósában.
Mellesleg nem biztos, hogy egyáltalán fogsz találkozni azzal a dokival a szülés után, akinél szültél.
Ha fogadtott orvosod lenne, akkor közölte volna a tarifáját, és általában a varratszedésnél szokás odaadni, mert akkor fogsz találkozni vele utoljára, utána már csak a 6 hetes kontrollon.
Én a helyedben nem adnék senkinek!
a 2. vagyok
Kérdező, igen, a világra segítik, csak pl. amikor én szültem, front volt és rengetegen szültek, egy db ügyeletes orvos és egy szülésznő volt az összes kismamára, nekem meg bejött a fogadott orvosom és szülésznőm, akik végig csak rám figyeltek, az én igényeimre, külön szobában szültem, nem a nagy közösben és tényleg minden igényemre odafigyeltek, nagyon elégedett vagyok. A varrásnál sem volt kapkodás, hiszen a dokimnak nem kellett sietnie sehová, senkihez, szép nyugodtan összevarrt úgy, hogy alig látszik a heg, az első pisi-kaki sem fájt, 3. nap meg már nem is éreztem semmit, ment a törökülés az ágyon. Akit meg kapkodva összevarrnak, nyögheti egy év múlva is. Nekem fontos volt, hogy odafigyeljenek rám, ránk és az egész terhességet szuper volt így végigcsinálni. Ha lesz 2. baba, ugyanígy fogom csinálni.
tulajdonképp ha valakinek problémamentes a terhessége, a szülése, az könnyen mondja, h neki aztán nem volt fogadott dokija, mégis minden oké volt...de előre nem lehet tudni, h minden oké lesz-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!