36 plusszos kismamik! Hányan várjuk türelmetlenül a szülés megindulását és a "NAGY" találkozást? Hogy érzitek magatokat így a végén?
Sziasztok!
Én a második kisfiamat várom szeptember 25.ére vagyunk kiírva! Ma 37+5 hetes vagyok. Borzalmas derék fájás gyötör, gyomorégés , pocak keményedés (de nem rendszeres) egyéb tünetem igazából nincsen. Az elsô kisfiammal (2eves lesz) yenkor már egy halom tünetem volt... 36. hettôl rendszeres keményedések, a nyákdugó darabokbam távozott, hasmenésem volt stb... most pedig semmi....
Ezt a terhességet sokkal fittebben végig csináltam már már az volt meglepô, hogy honnan van ennyi energiám...2 héttel ezelôttig... azóta minden nehezemre esik... állandó heves szívverés tör rám a legkissebb terheléstôl is ... légszomjjal kisérve. Aludni abszolút nem tudok csak egy két órát... éjjelente sírok mert majd elájulok az álmosságtól de egyszerüen nem tudok aludni. Jó lenne már túl lenni rajta... Pedig imádok kismama lenni... de.most már tényleg teher...:( Az elsö babámmal sokkal könnyebb volt a vége nem éltem meg ilyen nehéznek...
Ráadásul az uh kicsinek találták a babát 36+3 hetesen 2575gramm volt és a haskörfogatta átlag alatti... (301mm)
A héten megismételték az uht elvileg nincs gond de pici lesz a babám... Viszont nst, a szivhanggal.nem stimmelt vmi ezért megismételték ma reggel a vizsgálatot... most nem volt gond de 3 naponta ellenôrzik.
Remélem lesz vkinek kedve beszélgetni, tapasztalatot cserélni, eggyütt izgulni!!!
Sziasztok. A szombati fajasok vasarnapra szinte teljesen megszuntek... majd vasarnap este ritka, rendszertelen de piszok eros fajasaim lettek. A parom es anya eroskodot, hogy menjunk be a korhazba... en ugy gobdoltam ugy is elkuldenek a 3 perces fajasokkal.is elkuldtel nem meg a 15 percesekkel... A vegen csak bementunk ejfelkor... 3 centire nyitva voltam a fajasok rendezottel a seta alatt 5 percesre ... es csodak csodajan mar nem engedtek haza... 2015.09.28.-an reggel megszuletett az en picurkam 3538grammal es 53cmrel.
Igaz a hir a masodik babaval kevesebb a vajudasi ido... nalam a 26 ora most csak 7 volt. A 2oras kitolas meg kb 2 es fel perc :) Viszont sokkal intenzivebbek a fajasok.
Gratulalunk azoknak akiknek mar megvan a kismano. A tobbieknek pedig Kitartas!!!!:)
De jó, gratulálok :-) sok egészséget, boldogságot kívánok Nektek! :-) Igazán csodás hír :-)
3-as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!