Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért öregszenek meg a nők a...

Miért öregszenek meg a nők a szülés után?

Figyelt kérdés
4 barátnőm (29-30 évesek) szült két éven belül. Szülés utántól egyre öregebbnek néznek ki. Legalább 10 évvel idősebbnek és az arcuk is fáradt, szürke.
2008. szept. 8. 14:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem szabad elhagyni magát egy nőnek. Szülés után is adjunk magunkra!
2008. szept. 8. 14:20
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Az én ismerőseim meg kivirultak! Nem minden nő öregszik meg, sőt! ( szerintem függ attól, mennyi segítséget kapnak, hogyan élik meg az anyaságot.)
2008. szept. 8. 14:26
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül öregszik meg egy nő szülés után, de tény hogy én is nagyon sok anyukát látok akik elhanyagolják saját magukat pedig nem szabadna hogy így legyen és szerintem ettől látszanak öregebbnek. Nekem szülés után is fontos volt hogy ne hagyjam és hanyagoljam el magam és ez néha egész apró dolgokon múlik. Nem is érzem magam és nem is látnak öregebbnek szerencsére.
2008. szept. 8. 14:36
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, én nem öregedtem meg. Sőt azóta sokkal jobban nézek ki. Lefogytam, sportolok, odafigyelek a táplálkozásra és rengeteget mosolygok a drága babámra és a szerető férjecskémre. Szerintem minden hozzáálláson múlik, ha egy nőnek van akaratereje és ad magára akkor mindig is vonzó tud maradni a férje számára és egyébként is élj úgy hogy soha nem az számít, h mennyi idős vagy, hanem h mennyinek érzed magad és ez meg rajtad múlik. egy hónapos kisfiú anyukája
2008. szept. 8. 14:40
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én egyedül nevelem a kislányom. A terhesség alatt is és szüléskor is egyedül voltam,mégsem látszik rajtam fáradság. Sőt..mindenki azt mondja,hogy sokkal szebb vagyok a szülés és a gyermeknevelés óta. Szerintem sokat számít,hogy az anya mennyire boldog. Most még több férfi megfordul utánam az utcán,mint szülés előtt:)))

2008. szept. 8. 14:52
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nem lehet, hogy nem sokkal a szülés után láttad őket? Az első pár hónap, főleg ha nem sokat tudnak aludni, nagyon fárasztó, (bár ez is a babától függ!).

Miután elmúlnak a nehéz időszakok, a legtöbb nő kivirul, ismét visszanyeri régi alakját, elkezd sportolni stb...

Szerintem ez csak átmeneti állapot.

2008. szept. 8. 15:01
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

A szülést követő 2-3 hónapban én is borzalmasan néztem ki. Olyan voltam, mint egy züllött banya. Teljesen egyedül voltam a kicsivel, távol mindenkitől és ez nagyon megviselt. lelkileg is, fizikailag is.

De ez elmúlt. Összeszedtem magam, új életet kezdtem és jobban nézek ki, mint valaha.

33 éves vagyok, de ezt senki sem hiszi el nekem.

Azért, mert szülünk, még nők, emberek maradunk. A testünk épp eléggé megsínyli a terhességet, a szülést. de ezt nem kell látnia mindenkinek!

2008. szept. 9. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!