Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A kisbaba vercsoportjat...

A kisbaba vercsoportjat megallapitjak szules utan a korhazban? En szeretnem tudni az enyemnek, vagy akkor a verellatoba kell menni megallapitasra? Ezt orvosi papir nelkul is megteszik?

Figyelt kérdés
szerintem az lenne a normalis hogy a vercsoportjat mindenki tudja, amikor megszuletett...en vert adok regota, en tudom, de barmi megtortenhet, es kivancsisagbol is szerentem tudni az ovet is. koszi

2015. szept. 2. 19:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
70%
Nekünk rajta van a zárón, de az is hogy csak tájékoztató jellegű.
2015. szept. 3. 09:11
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk sem állapították meg, a zárójelentésen csak az anyai vércsoport volt leírva. Tesóm viszont A- volt és neki ráírták a baba vércsoportját is. Így én is csak akkor tudtam meg a lányom vércsoportját,mikor kivették a manduláját és ugye akkor csináltak vércsoport meghatározást, a fiamét a mai napig nem tudom.
2015. szept. 3. 14:38
 13/13 anonim ***** válasza:
Mindenkinek nyomtam egy zöld pacsit, mert megint itt járt a sok csökött agyú idióta pontozni.
2015. szept. 3. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!