Ennyire gáz a császár?
Én még azt az ismerősömet se nézem le, aki direkt kérte a dokijától a császárt, mert félt a hüvelyi szüléstől. Ezek után nem akart szoptatni se, egyből tápszeres lett a babája.
Nekem ez természetesen fura, de nem szóltam le, nem nézem le emiatt.
Nem ettől lesz valaki jó vagy rossz anya. Az nem itt kezdődik. Ez a lány is olyan jól ápolja, neveli, gondozza, szereti a babáját, hogy öröm őket nézni.
Nem kell foglalkozni a hülyékkel, hagyd őket, ne beszélgess velük. Egyébként, hiába szültél császárral, attól még te hordtad 9 hónapon át a pocakodban, és te fogod felnevelni.
Sajnállak, hogy piszkálnak téged.
Szia
Én is császárral szültem mind a hármat a legkisebb a napokban lesz 7 hónapos. Én nagyon átérzem a problémádat mert hasonló cipőben jártam mint te és amikor az egyxik kismamának elmagyaráztam hogy nem csak én de a babám is meghalhatott volna a szülés alatt többet nem bántott sőt megvédett. A nagy fiamat halmozott komplikációk miatt kellett császárral szülnöm
-relatív tér aránytalanság
-Lábtartás
-4500g
A kislányomnál elvékonyodott a hegvonalés nem kockáztatott az orvos
legutóbb a kicsi fiúnál pedig szét is vált a hasfslam egy része az előző hegeknél és sajnos egy kicsit előbb is jött evégett.
A lényeg az hogy te tudod mit szenvedtél a műtét után mig ők vígan zuhanyozni jártak meg sétálgattak addig császárral még normálisan tisztálkodni sem lehet és a varratokat még legalább egy hétig benne hagyják. Nekem is sokszor mondják még mindig ó neked könnyű volt te császáros vagy aztán behívtam a mosdóba ekkor már két hónapos elmúlt a legkisebb és megmutattam neki a sebemet ami szét volt nyílva mert amint kivette az orvos a varratot teljesen szét málltak a sebszélek és mondtam neki láss el így három gyereket és utána dumálj. Én szívesen szülnék simán akár nyolcat tízet is mert bitztos jobb mint a császár. Két füled van egyiken be másikon ki észre sem kell venni a rosszmájú megjegyzéseket.
16:36, én 15:40-es vagyok, tök ari vagy :)! nekem elvileg meg lehetett volna próbálni rendesen is, mert csak a szemem rossz, és mondta a doki, hogy meg lehet próbálni, de én nem akartam kockázatatni, és nem bántam meg! először rossz volt felállni, dehát műtöttek engem már elégszer ahhoz, hogy megszokjam az ilyesmit (sportoló voltam, sokat toldoztak-foldoztak annak idején). engem sokan lenéznek emiatt, meg ilyeneket mondanak, hogy be kell csuknni a szemet és nem lesz baj, meghogy minek kértem altatást, így nem láthattam rögtön a babát (sztem láthatom még eleget, ha Isten is úgy akarja, meg is un 60 éves korára :P)
olyan jól esett, hogy végre valaki nem nézi le a másikat, még egyszer köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!