Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Meddig húzom még? Tegnapra...

Meddig húzom még? Tegnapra voltam kiírva, el is ment a nyákdugó!

Figyelt kérdés
Tegnap előtt, ma voltam amnioscopián, a magzatvíz tiszta.A külső méhszáj 1 ujjnyira, a belső szinte semmit sem tágult.A mai amnioscopia után egy picit görcsölgetek, de semmi komoly.Vajon mennyi idő lehet még? Rémisztgetnek, hogy nyákdugó nélkül akár még egy hét is,viszont én már egyre türelmetlenebb vagyok!!!
2008. szept. 7. 14:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Én a nyákdugó távozása után még 5 napig hordtam (de így is túlhordtam 8 nappal), sajna be is kellett indítani a szülést. Ne légy türelmetlen, már nemsokára találkoztok! 3,5 hós kislány anyukája
2008. szept. 7. 16:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Én a nyákdugó távozása után 5 nappal szültem, de ez teljesen változó. Van, aki aznap megszül, és van, aki több mint egy hét múlva. Kitartás, nemsokára találkoztok! :) Jó egészséget, könnyű szülést kívánok! :)
2008. szept. 7. 17:25
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én egyáltalán nem vettem észre, hogy távozott volna a nyákdugó (pedig figyeltem), egyszer csak jött egy fájás minden jóslófájás vagy más előzmény nélkül és 6 óra múlva megszületett a kislányom. Most a másodikat várjuk szombatra és én is aggódom, nehogy indítás legyen, de bízzunk a legjobbakban :) Nagyon szép szülést kívánok!
2008. szept. 8. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!