Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A gátsebre mi a jó? Eléggé...

A gátsebre mi a jó? Eléggé fáj múlt szombaton szültem.

Figyelt kérdés
2008. szept. 6. 10:03
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
többnyire a körömvirágkrémet ajánlják, mert természetes gyógynövényalapú, ezért remélhetőleg nem csíp.Én is ezzel készülök, remélem hatásos, bár a barátnőmnek jó volt, pedig ülni sem tudott. Kezelés mellett is fájhat pár hétig, arra azért készülj fel, hiiszen elég kényes sebről van szó.A rossmannban beszerezheted, bár biztos máshol is kapható..
2008. szept. 6. 10:07
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Az elején Hypermangános oldattal kellett volna öblögeni milél többször. Tabletta formályában kaphtó a patikában. Még nem késő! Ez mellett pedig körömvirág krém, Aloe LFP-s spray, vagy ha tudsz szerezni Biopton lámpát az a leges legjobb. Én azzal kezeltem. Mielőbbi gyógyulást kívánok. 4,5 hós kislány anyukája
2008. szept. 6. 10:17
 3/8 A kérdező kommentje:
köszike a válaszokat van körömvirágkenőcsöm akkor kipróbálom azt
2008. szept. 6. 10:45
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem azt mondta a doki, hogy minél többször zuhanyzok, annál könnyebben gyógyul. Akár napjában ötször is. Persze nekem a gyerek mellett nem nagyon volt rá időm. De ha van segítséged...

Állítólag az intim torna is segít.

2008. szept. 6. 11:34
 5/8 anonim ***** válasza:
70%
Én elég gyakran zuhanyoztam (minden WC után) Lactacid Feminával, és elég gyorsan alig éreztem fájdalmat.
2008. szept. 6. 11:57
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az Aloe First spray nagyon bevált,már másnap alig éreztem a fájdalmat.
2008. szept. 6. 14:22
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is FLP-s Aloe First-tel fujtam első naptól, másnap törökülésben ültem, mára nyoma sincs:-)
2008. szept. 6. 14:31
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem a legjobb a kammilla tea. Én azt főztem és napjában többszőr azzal öblítettem a sebet. Nagyon hamar meggyógyult,pedig sokáig még ülni sem tudtam:(

2008. szept. 6. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!