Tudtok, nekem jó és megfizethető magán nőgyógyászt mondani?
Figyelt kérdés
2015. aug. 5. 19:52
1/8 anonim válasza:
Mit jelent a megfizethető és az ország melyik részén élsz?
2/8 anonim válasza:
Tudok egyet Győrben és egyet Gyulán. Melyik érdekelne? :D
3/8 anonim válasza:
Nyíregyházán tudok. Talán ki kellett volna írnod, h hol élsz, nem??
4/8 anonim válasza:
Nyilván Budapest, ők szoktak azt hinni, hogy a falujukon kívül más hely nem is létezik -tisztelet a kivételnek
5/8 anonim válasza:
Bp.: Dr. Csatlós Éva, a SOTE I.-en és a Dél-Pestiben is dolgozik, magánrendelése van a 20. kerületben és Dunaharasztin.
UH 12 000 vizsgálattal, terhesgondozás 5000 / alk., nekem a császár 100 000 volt
6/8 anonim válasza:
Engem érdekelne a győri? Ki az és mennyi a tarifája?
7/8 anonim válasza:
Győri: tarifát sajnos nem tudok, már rég volt, mikor nála szültem: dr. Mika Péter - fiatal, normális, szakmailag is rendben van
Akihez semmiképp ne menj (pedig sokan ajánlják): dr. Fekete Zoltán (van egy barátnőm, aki dolgozott vele - szétkürtöl rólad mindent a kórházban - pl. milyenre vagy borotválva, ha ne adj isten összevérzed a ruháját, akkor szidja az összes rokonodat, stb)
8/8 anonim válasza:
Győrben én is Mika Pétert ajánlom. Engem miómával műtött és nagyon hálás vagyok neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!