Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Észre fogom venni biztosra,...

Észre fogom venni biztosra, ha a magzatvíz szívárog?

Figyelt kérdés

Jelenleg a 37. hetemet kezdtem.

A pocim egész terhesség alatt sokat fájt, most meg már néha-néha jelentkeznek a mensziszerű fájások......gondolom készül a szervezetem.

Folyásom egész terhesség alatt rengeteg volt, ami pár napja eltűnt, vagyis vízszerű lett.

Vagyis itt a kérdés, ugye észrevenném, ha ez már nem folyás lenne? Általában wc-sek után érzem picit jönni, sokszor elgondolkodom, nem e visszatartási problémám van.

2010. márc. 6. 06:51
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha átlátszó, akkor szerintem az már magzatvíz, ami szivárog.
2010. márc. 6. 07:21
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta a doki, hogy lehet kapni nagyobb patikákban olyan betétet, ami kimutatja az AFP-t, szóval jelzi, ha a magzatvíz szivárog. Nem tudom, mennyibe kerülhet, de lehet, hogy érdemes kipróbálni
2010. márc. 6. 07:46
 3/9 anonim ***** válasza:
Menj dokihoz,ő pontosan megtudja mondani.37 hetes terhesen akár már a magzatvíz is szivároghat.
2010. márc. 6. 08:27
 4/9 anonim ***** válasza:

a magzatvíz olyan,hogy ha jön,azt nem tudom visszatartani,akárhogy próbálod szorítani.

ha nem vagy benne biztos, akkor inkább menj be a kórházba,az én dokim azt mondat,inkább többször menjünk be feleslegesen,minthogy nem jókor,illetve későn!

2010. márc. 6. 10:39
 5/9 anonim ***** válasza:
Mikor nekem szivárogni kezdett, a fájások is lessan beindultak mellé.
2010. márc. 6. 11:51
 6/9 anonim ***** válasza:

SZia!

Nekem amikor szivárgott akkor az olyan volt, mintha nyitogatnák a csapot mindig jött egy kis adag, akkor jött ha leültem vagy felálltam. 36.héten volt,este 23.10kor meg is lett a pindur. A dokim amikor bementem hogy szivárog megvizsgált és azt mondta ez nem az, és hazaküldött, mikor du-án visszamentem újra megvizsgált, és tényleg magzatvíz volt. Ez teljesen átlátszó nem olyan mint a folyás és olyan mint a víz. Szerintem menj be és nézesd meg magad mindenképpen!

Majd írj,hogy mi lett:)

2010. márc. 6. 13:08
 7/9 anonim ***** válasza:
én is pont ezen gondolkodtam 37 hetesen este 22 órakor,arra keltem hogy bement egy kis pisi, ami amugy már szokott is ekkora pocival, felálltam abbamaradt,pisiltem es amikor felálltam csak folyt meg valami,de csak egy spricc volt majd megint abbamaradt,ez igy ment egy ideig,aztan szoltam a ferjemnek hogy szülünk,(szamomra innen egyertelmü volt)utobb kiderült hol ott volt a feje a kijaratnal hol nem.aztan amikor beindult ugy igazan a szüles akkor már egy csepp sem jött mert a feje bedugaszolta már..eszre fogod venni,mas lesz es teljesen szintelen
2010. márc. 8. 18:37
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem fájások is társultak hozzá, de nem túl erősek, és még így is sokat agyaltam rajta, hogy ez most magzatvíz e... Aztán szerencsém volt, mert megrepedt jobban a burok, és egy nagyobb adag is elfolyt, amitől egyértelmű lett, hogy menni kell. Egyébként enyhén rózsaszínes volt, nem is átlátszó, de a szülésznő azt mondta, hogy az teljesen normális :)És 39. hét volt.
2010. márc. 9. 09:58
 9/9 anonim ***** válasza:
hat en ugy tudom hogy a magzatviz szintelen,ha nem az akkor az baj
2010. márc. 9. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!