40 hetes vagyok, kedden le járt az időm! Mivel lehetne itthon be indítani a szülést? Esetleg szex? Vagy a szex árt már ilyenkor?
Figyelt kérdés
2015. júl. 17. 17:44
1/9 anonim válasza:
Dehogy árt! Ha kívánod semmi nem árt! Az orgazmus méhösszehúzódásokat generál, így simán beindulhat tőle! Amire figyeljetek az a higénia 😉
3/9 A kérdező kommentje:
És az aktus után mikor indul be a szülés
2015. júl. 17. 18:08
4/9 Panka08 válasza:
Nekem sem a lépcsőzőgéptől, sem a szextől nem indult be. Így 41+3-on indították. Totál zárt voltam, jele nem volt annak, hogy indulni akarna... :P
5/9 anonim válasza:
Hidd el, hogy ha jönni akar a baba, úgyis jön, ha meg nem akar, akkor meg a fejedre is állhatsz, akkor sem fog beindulni a szülés.:)
6/9 anonim válasza:
Hogy valójában mitől indult be, azt nem tudom, de a kiírt dátum után 2 nappal szültem, úgy, hogy előtte délután akcióztunk. :)
7/9 picoka92 válasza:
Nekem 37+4 fahejjal jol megszort tejbedarat csinaltam, es ettem. 3ora mulva elfolyt a magzatviz, 17ora mulva meg lett a fiam. :)
8/9 anonim válasza:
Nekem fűszeres (fokhagymás) ételtől indult. De ki tudja, valójában mitől...
9/9 anonim válasza:
Lépcsőztem, szexeltünk, mégsem indult meg a fiam, 2 héttel túl hordtam, de azért próbáld ki. Hallottam, hogy a hasmenéstől is beindulhat, ricinusolaj pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!