Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés iszonyatos dolog?

Szülés iszonyatos dolog?

Figyelt kérdés
Segítséget szeretnék kérni, megnéztem pár szülés videót és azt hittem elájulok. Gátmetszés közelről, császármetszés élesben, otthon szülés állva, kádban, tejesen kész vagyok, nagyon szeretnék gyereket.
2010. márc. 4. 21:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Van egy doki,azt írta,hogy ne gondolj vajúdás alatt a fájdalomra és nem lesz szörnyű,hallgass zenét, nézz filmet csak ne oda koncentrálj:)Hát bejött ^^
2010. márc. 4. 22:19
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Én az első szülésnél azzal biztattam magamat, hogy sokan túlélték:))) De ezsegitett is. Fájt? Nem emlékszem. Ahogy utána meglátod a picit... Most fogom szülni a másodikat.Már várom... Ez a legszebb dolog az életben...
2010. márc. 4. 22:23
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a végére úgy kikapcsolt az agyam,hogy a tolófájásoknál nem éreztem már fájdalmat.A doki is meglepődött,én meg csak mosolyogtam,és mondtam,hogy pedig én semmit nem érzek.

A gátmetszést,és a varrást sem éreztem...

:-D

2010. márc. 5. 06:53
 14/15 anonim ***** válasza:
Ne nezz ilyenekt konyorgom:) En csaszar elott allok, de meg nem mernek nezni egyet, hogy hogyan zajlik. Lehet jobb nem tudni elore, s mikor mar ott vagy valahogy csak atesel rajta. Odabennt nem maradhat a gyerkoc :)))
2010. márc. 5. 15:53
 15/15 anonim ***** válasza:

Én csak annyit mondok, hogy rettegtek minden műtéttől, sebtől, varrástól stb... Rosszul voltam a gátmetszés gondolatásó is.

De végül szültem, gátmetszéssel. :)

És szeretnék még egy babát.

2010. márc. 7. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!