Nyíregyházi Roaming szobáról írnátok?
Figyelt kérdés
Hányan vannak a szobába?vinni kell-e valamit a babának?minden érdekelne ami ezzel kapcsolatos! :)38hkm2015. júl. 3. 07:58
1/2 anonim válasza:
Milyen szoba a roaming szoba? Mert a roaming barangolást jelent és ilyen kontextusban nem tudom értelmezni.
2/2 anonim válasza:
rooming in? Ez a baba-mama?
Mi 6-an voltunk egy szobában,persze függ mennyien szültek épp,mikor én szültem,akkor elég nagy tumultus volt.
Nem mennék többet ilyen szobába,mert élőhalottként távoztam.Először is valamelyik baba mindig ordít,ha nem akkor valamelyik anyuka tuti horkol mint állat vagy beszélgetnek...nem lehet normálisan aludni,pihenni.
Vigyél popsitörlőt,meg pelust is.Pelust elvileg adnak napi 5-öt,de volt olyan nap,hogy kettőt adtak mondván ennyi van.
Legközelebb alapítványiba megyek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!