Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerinted megéri VIP szobát...

Szerinted megéri VIP szobát kérni? Aki kérte, milyen érvei voltak? Milyen volt?

Figyelt kérdés
Érvek ellenérvek is érdekelnek. Minden érdekel. Köszi ha válaszolsz.
2015. jún. 19. 20:43
 1/8 anonim ***** válasza:

Akkor éri meg ha nem első babás vagy és ki tudod használni ennek az előnyeit.

Első babásként nem ajánlom, sokkal jobb ha többi kismamával/anyukával együtt vagy. Tudsz kihez szólni, tudtok tapasztalatot cserélni, "régi" anyukák tudnak tanácsot adni stb.

A legtöbb VIP szobába úgy tudom bent lehet végig veled pl a párod ergo bent is aludhat.

Ha ez kivitelezhetetlen akkor csak egyedül leszel, ha van gyerkőc akkor azt meg kell oldani, hogy hol legyen addig.

Én két hónapja szültem, ha lesz következő baba akkor biztos hogy igénybe vesszük a VIP szobát.

2015. jún. 19. 20:54
 2/8 anonim ***** válasza:

Nekem véletlenül alakult úgy, hogy "VIP" szobám lett. Eléggé mészárszékesre sikerült a szülésem, helyi szállóige lettem a kórházban, a teljes személyzet engem sajnált, hogy mennyire megszívtam.

Úgyhogy valahogy elintézték, hogy a kétágyasban ne kerüljön mellém senki. A férjemet meg beengedték, vagy határozott léptekkel bejött - és senki nem állította meg.

Nekem jó volt, mert nem kellett senkihez alkalmazkodni, csutkára tárhattam az ablakot, zajonghattam, ha olyanom volt, alhattam. Nekem rém kényelmes volt.

2015. jún. 19. 21:28
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

első babáimmal kértem, nekem is mondták, hogy majd egyedül milyen rossz lesz, meg tanácstalan leszek...hát baromi jó volt :D és nem igényeltem senkit, ráadásul oda bejöhetett a férjem, anyukám, külön fürdőszobám volt..

szerintem NAGYON megéri..

Sote I.-en szültem, NYOLC nőre volt egy wc, fürdő, kakis, véres volt a csempe, akkora volt egy 4 ágyas szoba, mint az egyágyas VIP, és ha úgy alakult, simán bent volt a négy személyesben 8 gyerek, jó, ritka hogy mindenkinek ikrei vannak, de ahova először kerültem, kettőnknek voltak.

nem fértünk el, meg se tudtam moccanni, mindenki felkelt mindenki gyerekére..

na nem részletezem, első gyerekesként a VIP mellett voksolok :)

2015. jún. 19. 22:02
 4/8 anonim ***** válasza:

Utolsó azért ez elég durva.

Én a Bajcsyban szültem ott 3 ágyas szobák vannak.

A tisztaságra nagyon figyelnek.

Te jól élted meg de sokan ezt az első naptól egyedül létet nem. Függ attól is, hogy mennyit van bent az anyuka párja, anyukája stb.

Ha nincs lehetőségük minden nap ott lenni akkor bizony a visszájára fordulhat ez az egyedüllét.

Sajnos nem egy ilyet hallottam a környezetemben.

2015. jún. 19. 22:08
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Én az elsőnél kértem, császárom volt, első gyerek, nem adtak. 5-en voltunk egy szobában, felváltva volt ébren az összes gyerek éjszaka, alig aludtunk valamit. Hulla fáradt voltam, mire hazamentem, a tejtermelésem csak az otthoni nyugiban indult be igazán.

Másodiknál már kaptam külön szobát, életem legjobb döntése volt! Már másnap beindult a tejem, ha a gyerek aludt, akkor én is, és végig evett-aludt, úgyhogy teljesen kipihenve, kisimulva mentem haza.

Engem nem zavart, hogy nincs kihez szólni, pedig csak a férjem jött be a nagyobbik gyerekkel napi fél órára kb, sőt volt egy olyan nap, amikor nem is tudtak bejönni.

Csak arra kell figyelni, hogy azért fel kell kelni mászkálni, mert amikor nem jöttek be férjemék, akkor egész nap feküdtem, pihentem, estére meg jól bevizesedett a bokám....

2015. jún. 19. 22:44
 6/8 anonim ***** válasza:

A fiamnál anno ilyet akartam kérni Kecskeméten, de egy bakteriális fertőzés miatt őt átvitték a koraszülöttre. Meg is beszéltem a dokimmal,hogy így nincs sok értelme a VIP szobának, csak nagyon egyedül lennék a gondolataimmal. Egy 6 ágyasba kerültem és imádtam. Nagyon jó "banda" jött össze. Ráadásul az egyik lánynak ugyanúgy átvitték a lányát, így együtt járkáltunk etetni stb. A mai napig tartom 2-vel a kapcsolatot. Nyilván hátránya a közös wc, közös tusoló, de nagyon tisztán tartották őket.

Most várom a tesót, és amióta új épületbe költözött a kórház, csak 2 és 1 ágyas szobák vannak!

2015. jún. 20. 06:27
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
én kértem,és nagyon jó volt. reggeltől estig bennt lehetett így a férjem. amúgy azt hiszem fél óra után ki kellett volna ülni a folyosóra. külön fürdőszoba volt,szép tiszta. nyugodtan tudtam szoptatni,nem zavart senki. nem látták a bénázásaimat az első pelenkázásoknál :-) legalább csak a sajátomra kellett felkelnem,nem más sírásra is. (jó első nap nem aludtam mondjuk) volt egy hütő is,bár nem volt étvágyam. nyugodtan telepakolhattam a cuccaimmal a szobát. szóval nekem kényelmesebb volt az ágyon,mint kinnt üldögélni a folyóson. amúgy 2 ágyast fizettem,de pont mire eljöttem,addigra jött csak szobatárs.
2015. jún. 20. 10:00
 8/8 anonim ***** válasza:
En is VIP-ben voltam es nagyon elveztem. Automata agy, tv, huto, klima, kulon furdo, wc, asztal szekek. Csalad egesz nap, ejjel is velem lehetett. Plusz 4 betegre volt 1 nover, ha csak kinyitottuk a szobam ajtajat mar jottek is, hogy miben segithetnek. Nekem a szoptatasban sokat segitettek. Ejjel, amikor egyedul voltam es sirt a baba, hivas nelkul jott a nover, felvette, ringatta, tisztaba tette, ha kertem. Ezzel szemben a szuleszeti osztalyon 4 agyas szobak, csak a folyoso vegen az ajton keresztul lehetett megnezni a babat, az egesz osztalyon egy vizesblokk 3 wc es 3 zuhanyzo, koszos es igenytelen. Es 1 nover az osztalyon 25-30 betegre. Huto nem volt az osztalyon. Nem utolso sorban eleg sok kisebbsegi volt, akiknek aa latogato miatt nem is volt masnak lehetosege a gyereket megmutatni a latogatoinak, akiket az osztaly elott a lifteknel, lepcsonel fogadhatott. Azert tudom, mert utolso nap, mielott hazajottem mar at tudtam setalni meglatogatni a baratnom. Orulok, hogy megtehettem, hogy a vip-et valasszam. Nagyon elegedett voltam. Egerben szultem.
2015. jún. 20. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!