A Bajcsi Zsilinszky kórházban a szülőszobák fizetősek vagy vajúdás alatt lehet kérni igény szerint a használatát bármelyiknek?
Ahogy az első válaszoló írja.
Szülőszobàt nem tudsz választani, oda mész ahol van hely és ez nem fizetős.
Van Vip szoba ami fizetős.
Én egy hónapja szültem és a zöld szobában voltam.
Mi az hogy fizetős szülőszoba?
Ez az kérdés hogyan merült fel benned?
Nem bántásból, csak érdekel, hogy akkor a szegényebbek a folyosón szülnének vagy mi? :-)
Választani nem tudsz.
Én pl 2,5 éve a császárosat "kaptam", legalábbis ha jól emlékszem az volt kiírva, az ikeás mellett van ugye a szülőszoba adminisztráció és azon az oldalon ami rögtön van,rózsaszín volt asszem belül, mellettem meg talán a zöld volt a szélén. Mondjuk nekem is kb mindegy volt,mert hajnal volt, és szerencsére csak félhomány, de alig vártam, hogy vége legyen és kikerüljek onnan.
Na viszont utánna..Nem volt hely a gyermekágyas részlegen, így kívülre, a nőgyógy szobákba raktak egy azeötti nap szülőhöz, utánam 1-2 órával pedig jött a harmadik. Elég szar volt mindig onnan átmenni a csecsemősökhöz viszont jobb volt,hogy csak hárman voltunk, nem 5-6-an.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!