Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A Bajcsi Zsilinszky kórházban...

A Bajcsi Zsilinszky kórházban a szülőszobák fizetősek vagy vajúdás alatt lehet kérni igény szerint a használatát bármelyiknek?

Figyelt kérdés

2015. jún. 19. 20:22
 1/5 anonim ***** válasza:
A szülőszobák nem fizetősek. Nem hiszem hogy igény szerint tudod kérni őket. Lehet hogy valamelyikben éppen vannak. Nem szoligépet választasz. Akkor szerintem teljesen mindegy hogy melyikben vagy csak kimenj már onnan.😊 Egyébként meg mindeggyik jó. Én a sárgában és a zöldben is voltam már. Hidd el akkor ez teljesen mindegy.
2015. jún. 19. 20:31
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ,amúgy nem is úgy értettem,hogy most ahol kedvem tartja oda megyek. Inkább az érdekelt,hogy azok fizetősek-e vagy sem.
2015. jún. 19. 20:34
 3/5 anonim ***** válasza:

Ahogy az első válaszoló írja.

Szülőszobàt nem tudsz választani, oda mész ahol van hely és ez nem fizetős.

Van Vip szoba ami fizetős.

Én egy hónapja szültem és a zöld szobában voltam.

2015. jún. 19. 20:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Mi az hogy fizetős szülőszoba?

Ez az kérdés hogyan merült fel benned?

Nem bántásból, csak érdekel, hogy akkor a szegényebbek a folyosón szülnének vagy mi? :-)

Választani nem tudsz.

Én pl 2,5 éve a császárosat "kaptam", legalábbis ha jól emlékszem az volt kiírva, az ikeás mellett van ugye a szülőszoba adminisztráció és azon az oldalon ami rögtön van,rózsaszín volt asszem belül, mellettem meg talán a zöld volt a szélén. Mondjuk nekem is kb mindegy volt,mert hajnal volt, és szerencsére csak félhomány, de alig vártam, hogy vége legyen és kikerüljek onnan.

Na viszont utánna..Nem volt hely a gyermekágyas részlegen, így kívülre, a nőgyógy szobákba raktak egy azeötti nap szülőhöz, utánam 1-2 órával pedig jött a harmadik. Elég szar volt mindig onnan átmenni a csecsemősökhöz viszont jobb volt,hogy csak hárman voltunk, nem 5-6-an.

2015. jún. 20. 06:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem, nem fizetősek. Igazából oda kerülsz, ahol hely van, vagy esetleg ha van szülésznőd, tud intézkedni. Én a rózsaszínben meg a zöldben már jártam, kicsit az ikeás fürdőkádjában is. Teljesen mindegy volt, hogy hol vagyok éppen :) Én mindkétszer vip szobát kértem, szerencsémre volt is, érdemes megfontolni.
2015. jún. 20. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!