A miskolci Semmelweisben, vagyis most már a vasgyári kórházba, mivel átköltöztek oda, mit kell vinni nekem és a babának szüléskor?
Figyelt kérdés
Ilyenre gondolok, mint hálóing, mellszívó, a babának kell-e ruha, vagy ott adnak, és csak akkor kell amikor hozzuk haza? És ott elintézik a baba papírjait, vagy nekünk kellesz?2008. szept. 1. 16:53
1/3 anonim válasza:
szia! én ugyan nem ott fogok szülni, de úgy tudom, hogy a babának csak pelust kell vinni. (adnak ugyan, de csak napi néhányat, ami nem valószínű, hogy elég). A babának elvileg csak hazahozós ruha kell, mert ott ők fürdetik, öltöztetik, adják a ruhát.
Legjobb tudomásom szerint a születési anyakönyvi kivonatot intézik (azt nem tudom, hogy meg is kapod e, vagy be kell érte menni az anyakönyvi hivatalba).
Hálóinget vigyél, a mellszívót, ha kell be tudja vinni a párod.
Remélem olyan is válaszol, aki ott szült, szülni fog, mert ezeket én csak hallomásból tudom.
2/3 anonim válasza:
Szia! Én decemberben szültem ott.A babának vihetsz pelust,mert akkor napi 3,estére 1 Liberót adtak.Popsikrémet adnak,popsitörléshez vizes vattát használnak,így vittem popsitörlőt.Csak hazahozós ruha kell,amig bent van kap kórházit.Hálóinget vihetsz,de kapsz a szülésre is + ez nekem nagyon poz. volt:minden reggel kapsz tiszta szoptatós hálóinget,amiben "kis lelenc" kinézetűek voltak a babák:).2 hét után mentünk az anykönyvikiv.-ért + a lakcímkártát is megcsinálták,de arra nem emlékszem a TB kártyát is Ők intézték-e. Mellszívót vigyél.A felújítás óta nem tudom milyen az eszközpark,de akkor én vittem be párnát,mert nagyon vacak,kifeküdt ágyak voltak bent.Roomingin rendszerben 4 ágyas szobában voltam.
3/3 anonim válasza:
szia!Én is a Vasgyáriba fogok szülni november környékén,és izgulok hogy mennyire érezhetem ott magam biztonságban.Én majd a választott orvosomtol kérdezem meg mit vigyek.Nekem Szemán György az orvosom.Neked?Tudsz jó szülésznőt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!