Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A kórházba szeretnék vinni...

A kórházba szeretnék vinni egy nagy utazotáskát, és egy kisebbet a szülőszobára. A szülőszobai táskába mit pakolja?

Figyelt kérdés
2008. szept. 1. 08:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kispapának innivalót, ennivalót, nedves törlőkendőt, amivel törölgetni tudja a homlokodat esetleg, homeopátiás bogyókat, ha így fogod csillapítani a fájdalmat, CD-t, ha szeretnél zenét hallgatni, fényképezőgépet, ajakírt (állítólag nagyon kiszárad a szád, hátha épp kenegetni támad kedved vagy nagyon zavarna). Szerintem ennyi.
2008. szept. 1. 08:44
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

törölköző, papucs amibe tudsz zuhanyozni!

sok boldogságot

2008. szept. 1. 09:01
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
+ szőlőcukor, víz Neked, ha lehet enni, inni. Zokni, ha fázna a lábad. Irataid. Elem a f.gépbe.
2008. szept. 1. 09:31
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én még kiegészíteném a citrommal. Voltam szülésfelkészítőn és ott javasolták, mert ált. az anyuka nem ihat vajúdás közben, de egy szelet citromot meg lehet rágni. Nem tudom apás szülés lesz-e, mert ha igen, akkor eldobhatós műtősruha is lehet, hogy kell.

Könnyű szülést!

2008. szept. 1. 12:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Én nem pakoltam külön, mert az egész pakkomat vittem magammal, nem lett volna rá lehetőség, hogy a nagyobb táskát máshová elvigyék. Vigyél magaddal hálóinget, amiben szülni fogsz, köntöst, ha mászkálni is kell, törölközőt, papucsot zuhanyzáshoz. Jó ha viszel magadnak inni, enni, bár nem mindenhol lehet (nálunk nem lehetett), zokni az nagyon jó, nekem marhára fázott a lábam, mert nem vittem (és képzeld, a szülésztanuló melegítette, tök aranyos volt:)), telefon is legyen nálad, én azzal töltöttem a szülés utáni egy órás megfigyelést lent a szülőszobán, hogy sms-eket írogattam, hogy megszületett a pici. Fényképező, kamera legyen nálad, meg az apukának ami kell (enni innivaló, esetleg aprópénz, ha kávézni akar, stb.). Ezt a cédés dolgot nagyon nem értem, szerintem felesleges, hiszen nem valószínű, hogy be lehet valahová tenni, ha meg a füledben van a fülhalgató, akkor nem hallod, amit a doki mond. De mindegy, ezt már döntsd el te.
2008. szept. 1. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!