Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Volt valakinek olyan, hogy a...

Volt valakinek olyan, hogy a terhesség vége felé nem volt jò az áramlás a köldökzsinórban ill a lepényben? Lett valami baja a babának?

Figyelt kérdés
2015. jún. 5. 13:40
 1/6 anonim ***** válasza:

Olyan volt, hogy a CTG mutatott leszúrásokat, de a flow rendben volt. Mindenesetre végül ezért (is) lett császár, mert gyanús volt, hogy a nyakán van a köldökzsinór, és ezért szúrogat le a CTG. Semmi baja, makk egészséges.

Vagy arra gondolsz, amikor a flow nincs rendben?

2015. jún. 5. 13:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Jelen. Éppen a határérték lett a flowmetria. Másnap reggel császároztak. Egyenlőre nincsen gond a babával, szépen fejlődik. 7 hónapos. 10/10 lett az apgarja, nem lett oxigénhiányos.
2015. jún. 5. 13:51
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem egyszer az egyik orvos UH-n látott rossz áramlást kb a 37. hét környékén.

Az én dokim és más doki sem látott bajt. Ettől függetlenül 2 naponta kellett CTG-re és áramlás mérésre mennem. Végül 39+4 hétre szültem, magzatvíz elfolyással indult, hüvelyi úton született a fiam, a szívhangja leesett szülés közben, de végül egészségesen született.

2015. jún. 5. 13:52
 4/6 A kérdező kommentje:
Még nem tudom, hogy a flow rendben van e. A tegnapi nst n nem volt tùl jò a baba szìvhangja. Nem volt vészes, csak nem volt sok kiugràs a görbèn. Ezért keddre visszarendeltek áramlàs vizsgàlatra. Csak az olyan sokà van. Annyira aggódok, hogy addig is minden rendben van e.
2015. jún. 5. 13:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Az nem vészes, ha nincs sok kiugrás. Ha gond lenne, azonnal beküldtek volna az UH-ba flowra - nálam ez volt. Szóval ne aggódj.
2015. jún. 5. 14:29
 6/6 anonim ***** válasza:
En ket ilyen esetrol tudok csak, de ezek a veglet kategoriaba tartoznak. Az egyik baratnom babaja 39 hetesen meghalt. Reggel meg rugdosott, delutan mar nem volt szivhang. Csak a boncolason derult ki, hogy a mehlepennyel volt a gond. A masik baratnomnel a koldokzsinorral volt gond, nem taplalta a babat. Szerencsere ezt idoben eszrevettek, igy a betoltott 37. heten csaszaroztak, es elotte is vagy 2 hetig korhazban volt, folyamatosan figyeltek a babat. 1800 grammos volt csak a baba. Azota mar 8 honapos, teljesen egeszseges szerencsere. Viszont iszonyatosan picike meg mindig, kb 62-68as ruhakat hord, az en 6 honapos fiam oriasi hozza kepest. Viszont ezt ne vedd keszpenznek azert, ezek szerintem nem tul gyakori esetek. Plussz ez Angliaban tortent, itt abbol all a terhesgondozas, hogy megkerdezik, hogy van-e barmi panaszod. Megnezik a lepenyt a 20. heten es ennyi. A tobbi dolgorol, amirol szo van, ez a flow, stb nem is tudom, hogy mi. Itt semmit sem neznek..
2015. jún. 5. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!