Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » El vagyok kenodve, mert...

El vagyok kenodve, mert inditjak a szulesem. Tudnatok par vigasztalo szot mondani?

Figyelt kérdés

Minden hazi praktikat kiprobaltunk, de semmi nem inditja be a szulest. 2 nap mulva inditjak. El vagyok kenodve mert szerettem volna termeszetesen csinalni, hogy magatol induljon be. Igy most a gyerekem szuletesnapjat egy orvos hatarozza meg, nem pedig o maga.

Az elso gyerekemnel is igy volt, de ott 2 nappal a programozott inditas elott beindult magatol. Most viszont nem. Szomoru vagyok. Persze tudom a legfobb a baba egeszsege, meg masnak meg gyereke sem lehet stb, csak megis valahol bant. Meg tudnatok vigasztalni?

2015. máj. 29. 22:20
 1/10 anonim ***** válasza:

Még beindulhat, ha pedig nem, akkor sajnos ezt meg kell tenni. Te nem vagy ezért hibás, sőt, szeret ott bent lenni a kicsi :)

Fel a fejjel!

2015. máj. 29. 22:25
 2/10 anonim ***** válasza:
61%
A lányomat a 30héten kikapták...ehhez képest örülj!!
2015. máj. 29. 22:31
 3/10 anonim ***** válasza:
Még beindulhat :) Olyat is olvastam már hogy indítád előtt pár órával indult meg magától :) de ha mégse, gondolj arra hogy jobb lesz neki, ahogy te is írtad, az egészsége a lényeg. Lehet már túl érett a lepény, nem táplálja megfelelően, csak gond lenne ha tovább maradna bent. Erre gondolj :)
2015. máj. 29. 22:40
 4/10 anonim ***** válasza:
55%
Persze, házi praktikával indítani szülést természetes valóban. Ott nem az orvos határozza meg a születésnapját, hanem te. Szerintem ne ezzel foglalkozz, az orvosok nem hobbiból akarnak téged szülésre bírni, nekik ez nem szórakozás, ők a pici egészségére gondolnak, ez meg szvsz ezerszer fontosabb, mint hogy mikor van a születésnapja, az a kutyát sem érdekli rajtad kívül.
2015. máj. 29. 23:08
 5/10 anonim ***** válasza:

én beszélgetnék a babával, hog gere, hag öleljelek meg, nemsokára találkozni fogunk, ne félj

nem adnám fel a reményt

2015. máj. 30. 00:05
 6/10 anonim ***** válasza:
74%

Ne légy elkeseredve, még beindulhat! :) Beszélj hozzá, simogasd, sétálj nagyokat! Nekem az első szülésem indították, de én örültem neki. Áz én félelmem az volt, hogy nehogy az utcán menjen el a magzatvíz, de pánikoltam attól is, hogy mit csinálok, ha otthon vagyok egyedül, jönnek a fájások, mikortól, hogyan számolgassam, stb. Ehhez képest nagyon kényelmes volt indították, a férjem ott volt velem, ahogy a szülésznő, az orvos is. De átéltem a természetes szülés minden (számomra) fontos és szép dolgát, a vajúdást, a fájdalmat, a szülést. Másodjára is hasonlóképpen szerettem volna, 9 hónapig készültem, vágyakoztam, terveztem, hogy majd ügyesebb leszek, jobban figyelek, stb. Erre az utolsó pillanatban kiderült, hogy egy vírusos szemölcs miatt császározni kell, így progamozott császárom lett. Engem ez viselt meg nagyon, mai napig nem hevertem ki. :( A természetes szülés közelében sem jártam. Vigasztaljon, hogyha mégis indítják, csupán csak az idő az, amibe "mesterségesen" nyúlnak, de ettől még természetes szülésed lehet.

Kívánom, hogy beinduljon a szülés és minden úgy alakuljon, ahogy megálmodtad!!! :)

2015. máj. 30. 07:29
 7/10 anonim ***** válasza:
20%
Micsoda problémák...
2015. máj. 30. 22:26
 8/10 A kérdező kommentje:

Beindult a szules, sikerult hatni a babara! Koszonom a segito kommenteket, tenyleg sokat segitett a megertesetek!

A rosszidulatu hozzaszoloknak pedig koszi, nem jott be. Menjetek tovabb a kovetkezo kerdeshez kotekedni.

2015. máj. 31. 00:58
 9/10 anonim ***** válasza:

Gratulálok! :) Örülök, hogy sikerült kicsalogatni a kisbabád! Nagyon jó egészséget és sok boldogságot kívánok nektek!

6. válaszoló

2015. máj. 31. 20:37
 10/10 anonim ***** válasza:

de jó ilyet hallani :)

Gratulálok :)

2015. jún. 1. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!