Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akinek programozott császárja...

Akinek programozott császárja volt, vagy lesz, az mikor tudta meg a műtét időpontját?

Figyelt kérdés
Ùgy èrtem, hogy a kiìrt időpont előtt hanyadik hèten mondta meg az orvos, hogy programozott csàszàr lesz?
2015. máj. 28. 12:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Barátnőmnek 39. hétre írta ki a doki, de előtte két nappal beindult spontán.
2015. máj. 28. 13:18
 2/8 anonim ***** válasza:

Hát... Nekem 14 hét körül emlitette a doki hogy lehet programozott császár lesz, mert az első fiam is császáros volt mert nem tágultam ki miközbe már tolofájásaim voltak.

Most 32 hetesek vagyunk, 2 hete voltam dokinál, kérdezte hogy akkor mit szeretnék, megpróbálnám e, ha korábban indul is és kisebb lesz mint a fiam volt. Majd megnézett UH val akkor derült ki hogy faros baba (már megint :( ... és még mindig az mert érzem hogy a holyagom rugdossa) és közölte hogy igy meg aztán pláne császár. Ugyhogy testileg lelkileg császárra készülök és a 39 héten fog császározni....

2015. máj. 28. 13:33
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem vegig faros volt a babam, a dokim azt mondta h ha a 32. hetig sem fordul meg, akkor szokjam a gondolatot h csaszar lesz. A 36. heten is megnezett es akkor mar adott idopontot, de azert erre a hetre is visszarendelt, biztos ami biztos alapon, mivel az elso babam siman szuletett. Haat, O most is faros volt, ezert mar biztos a hetfoi nap. :) Mar nem hinnem h megfordulna, soha nem forgolaszott.

Kerdezo! Hany hetes vagy?

Kedves 2-es valaszadotol kerdeznem h Neked pontosan a 39. hetre adta az idopontot? Mert nekem 39+4. Meg is lepodtem h ilyen kesore, mert az elso is ket nappal korabban erkezett, a masodik meg lehet elobb beindul..

2015. máj. 28. 14:57
 4/8 A kérdező kommentje:
36 hetes vagyok. Az első babàmat csàszàrral szültem, mert nem tàgultam. Most meg azt mondta a doki, hogy nagy a baba ès kèszüljünk csàszàrra. Ma voltam nàla ès èn kèrdeztem tőle, hogy akkor màr nem lehetne e programozott. Azt mondta makd egy kèt hèt mùlva megbeszèljük.
2015. máj. 28. 15:05
 5/8 anonim ***** válasza:
2. Vagyok... igen pontosan 39 hétre adta. Ráadásul vasárnap van a hetfordulom:) abba a korhazba ez a protokoll. meg jó is mert legalább mindenki otthon van olyankor. Aztán majd meglatjuk mi lesz hátha hamarabb beindul.:)
2015. máj. 28. 21:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem a 39ik héten kellett befeküdni, és nappal később császároztak. Első szülésem is császár volt, nagyon lassan tágultam, végül tolófájásaim voltak de még nem nyomhattam.Császár után mondta a doki hogy rosszul feküt a baba nem tudtam volna megszülni.
2015. máj. 29. 10:02
 7/8 anonim ***** válasza:
Azt amúgy csak én nem értem, hogy ha azt mondja az orvos, hogy megint nagy a baba, úgyhogy megint császár lesz, mert a múltkor se jött össze akkor minek jó kivárni, hogy meginduljon? Mármint, ha úgy is az a vége, akkor kinek jó az, hogy megvárják, míg megint nem jön ki, aztán szaladgálnak, mint pók a falon, hogy esik a szívhang, szedjük ki gyorsan? Mikor tudják előre, hogy úgy is császár...
2015. máj. 29. 11:29
 8/8 anonim ***** válasza:

Masodik babanal azert varnak, mert a babanak is jobb, ha erzi, hogy valami keszulödik, nem csak siman kikapjak a pocakbol. Nekem 3-4 orat vartak a masodik csaszarnal, azutan, hogy beindulni latszott. Persze par napja mar korhazban voltam, hogy ne kelljen rohangalni.

Most varom a harmadikat, ez mar programozott lesz, mivel a korabbi csaszarok miatt mar nem szabad varni, nehogy szetnyiljon. 26. heten vagyok, de meg nincs konkret idöpontom, csak annyit tudok, hogy kb. 10 nappal hamarabb lesz.

2015. máj. 29. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!