Tegnap este 6percenkent jottek a joslok reggelre elmult, elment a nyakdugo ami rozsaszines volt, suru vizelesi ingerem van, kemenyedesen kivul mast nem erzek?
:)
Nekem szombati napon voltak először jóslóim, kb 2-3 órán keresztül 10 percenként.
Aztán hétfőn elment a nyákdugó.
Utána kedden megint 2-3 óra jósló.
Aztán csütörtökön reggel 6-kor 5 perces fájások, és a magzatvíz is elfolyt.
Eltarthat ez pár napig, de lehet hogy ma baba lesz. :)
Nekem szombaton hajnalban kezdtek jönni a 10 perces jóslók,egész délelőtt eltartott,utána abbamaradt.Hétfőn estefelé szintén jóslóztam,nem tudtammerre fog alakulni.22 óra felé tusolás hatására picit erősödtek a jóslóim,mivel volt fogadott szülésznőm,23 órakor bementünk a kórházba,mondom majd ott elvajúdgálunk,23.30-kor másztam fel a szülőágyra,megvizsgáltak és már majdnem teljesen ki voltam tágulva (jóslófájásokkal!),innen erősödtek fel hirtelen a fájások és éjfél után 10 perccel már megszületett a lánykám.Igaz 3. gyerkőc és az első kettő is rövid volt.
Ilyet kivánok neked is!
Üdv
:)
Gratulálok, sok boldogságot nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!