Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit vigyek a korhazba a...

Mit vigyek a korhazba a szuletendo babamnak?

Figyelt kérdés
Iszonyat sok cuccal megyek pedig semmi feleslegeset nem viszek.Utanaolvastam a temanak ,komolyan komplett furdeto holmit ,meg ugy konkretan MINDENT be kell vinnem amit vasaroltam neki?Ennyire nem tudnak ellatni par napig egy ujszulottet?Irhatnatok egy listat hogy ti mit visztek mert en vagy harom nagy taskat telepakoltam de ugy erzem majd folyton telefonalgathatok a ferjemnek hogy ez meg az kell.Ilyeneket lattam meg pl vattat ,hintoport vigyek ,gezlapot ,ez komoly?megvannak nem az a gond csak fura hogy ilyesmi ne lenne egy korhazban?!
2015. máj. 11. 22:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Kórházfüggő, szerintem érdeklődj. Nálunk elvileg adják a köldökápoló cuccot, gyakorlatilag elfogyott, ezért megkértek hogy hozassunk be. Hozattam.. nem tudom ha valaki nem tudja ugrasztani a rokonságot akkor mi van.

Én vittem neki 4 napra való ruhácskát, textilpelusokat (baba alá, vállamra stb), cumisüveget. Pelust 5 db-ot adtak, de nagy volt, úgyhogy vittem kis méretet. Popsitörlőt nem adtak, meg kencéket sem. Füdőlepedőt is vinni kellett, kis sapkát, plédet.

2015. máj. 11. 22:15
 2/13 anonim ***** válasza:

ez kórház függő, mindenhol másképp van, mondjuk még nem hallottam olyat, hogy anyuka fürdet, szóval nem értem ezt a fürdős cuccot, de te tudod :)

ahol én szültem ott csak pelenkát, popsitörlőt és popsikrémet kértek, mert ha velem volt akkor nyilván én tettem tisztába, az én cuccaimmal, de ennyi. ők megfürdették, tisztába tették, felöltöztették és úgy kaptam meg reggel :) meg ugye hazahozós cucc kell, de azt a férjem hozta be hazajövetelkor. ja meg egy cumit vittem, a védőnőm mondta, hogy míg nem indul be a tej jó lehet, nekünk bejött, 2 napig cumizott :D

magamnak is minimális ruhát vittem, bentre csak köntöst meg pizsót, hálóinget, betétet, tusfürdőt... lett egy szülősszobás táskám meg egy kórházi bent létre táskám, de azt is a férjem utánam hozta be éjjel

2015. máj. 11. 22:33
 3/13 anonim ***** válasza:
első vagyok, rooming in-ben éjjel nappal velem volt a baba, én csináltam mindent. Van ahol elviszik éjjelre, oda nem kell fürdős cucc. Vagy ahol csak etetésre adják ki, oda elvileg semmit nem kell vinni, de inkább érdekődd meg.
2015. máj. 11. 22:43
 4/13 anonim ***** válasza:

2-es, pedig jobb helyeken az anyuka furdeti meg a gyereket...és nem a novérek csapják a viz alá....

anyuka furdeti az elso alkalommal is már a babáját...

2015. máj. 11. 22:51
 5/13 anonim ***** válasza:

2es vagyok. tényleg nem hallottam ilyet, de elhiszem. én is a babámmal voltam végig, reggel vitték el fürdésre és vizsgálatokra és akkor adtam le ha fürödni mentem vagy wc-re és nem 1 perc volt, szóval napi 2x negyed órára, akkor mindig tisztába tették ha kellett.

egyébként ez a szent imrében volt

2015. máj. 11. 22:56
 6/13 anonim ***** válasza:

Bp. MÁV-ban szültem reggel, délután már hozták is a fiam. Este 7-kor elvitték fürdetni, majd vissza is hozták. Végig velem volt a 3 napban (ugye kivéve a pancsit)! Ami oda kellett a babának: ruhák, pelus, textilpelus, popsitörlő.

Popsikrémet, köldök ápolót, plédet adtak.

Én egyébként most kezdtem bepakolni (34 hkm) eszerint a lista szerint : [link]

Amit ebből kihagytam: hasleszorító, hajszárító, a gyógyszertári rész, kispárna, meg a babának ugye leírtam hogy mi kell.

2015. máj. 11. 23:30
 7/13 Wiky93 ***** válasza:

Leírhattad volna melyik kórhàzban fogsz szülni, valaki biztosat tudott volna írni :)

Nálunk pelenkát, foly. betadint kellett vinni és ennyi. Adtak popsikrémet, gézlapot. Meg a hazajövős ruci kellett még.

2015. máj. 12. 07:13
 8/13 Wiky93 ***** válasza:
Én egy kicsit nagyobb táskát vittem. De volt aki hatalmas táskákkal csomafokkal memt, hát hülyének is néztem őket..
2015. máj. 12. 07:14
 9/13 Wiky93 ***** válasza:
Csomagokkal ment* bocsi :)
2015. máj. 12. 07:15
 10/13 Wiky93 ***** válasza:

Kedves 4-es erről én sem hallottam..

Nállunk is rooming volt, éjjel-nappal velem volt a babóm, este vitték fürdetni ;)

2015. máj. 12. 07:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!