Az ultrahangon mondta a doki hogy kb.3kg a babám (38hetes vagyok) nem kevés? Mert a 33 héten 2,30kgot mondott akkor az soknak tünt de az normális hogy azota "csak" enyit hizott? 3-6kgos pelenka nagy lessz rá, (korházba kell) vegyünk 2-4kg ost is?
a babák nem egyenletesen nőnek, valószínűleg a tied egy kicsit gyorsabban nőtt a 3. harmad kezdetén, most pedig lassult a növekedése. a 3 kg, pedig pont jó, még nőhet is, de ha most megszületne is minden rendben lenne.
pelenka témában tapasztalatom nincs, de én lehet vennék egy csomagot a kisebből is, az elején biztos el tudod használni, és legalább nem idegeskedsz fölöslegesen azon, hogy jó lesz e a pelenka vagy sem.
Szia!
Azt mondják a "nagyok", hogy a legjobb babasúly 3000-3200 g körül van. Az ilyen súlyú babákat könnyebb szülni, és már nagyon formásak is. Teljesen normális dolog, hogy egyszer jobban, máskor kevésbé intenzíven nől a baba.
A pelenkához nem értek, mert én is az első babámat várom. Annyit tudok segíteni, hogy Libero-ból lehet kapni kis kiszerelésben 2-4 kg-ig pelust, esetleg egy csomaggal vigyél be a kórházba.
38 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!