Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után nem sokkal hazamen...

Szülés után nem sokkal hazamenni - volt rá már példa?

Figyelt kérdés

Ha az anya és a baba jól vannak, 4-6 órával szülés után elhagyhatják a kórházat Magyarországon is, csak ezzel sokan nincsenek tisztában.

Gyakorlatban ezt alkalmazta valaki?

2015. máj. 3. 16:41
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Kedves 18-as és 20-as válaszoló igazatok van. Ha az ember ott van és megéli a helyzetet és egy kicsit másként látja, még akár egy kellemes élmény is lehet. Persze az ott lévő hálótársaktól és kórháztól is függ. A legfontosabb ilyenkor a baba és nem a magam kényelme. Nem gondoltam hogy valaki így is gondolkodhat. Nekem ez fura. Otthagyni a gyerekem? És az aki a kórházban virraszt a beteg gyereke mellett?
2015. máj. 8. 14:45
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
Istenem hányszor virrasztottam már valamelyik mellett a kórház padlóján, vagy székén ágy hiányában... ! Eszembe nem jutott volna, hogy magára hagyom. Pont akkor, amikor a legjobban szüksége van rám! Egy anyának ennyit ki kell bírnia! Sőt ezerszer ennyit is...
2015. máj. 8. 15:13
 23/34 anonim ***** válasza:
71%
Arogáns vagy és önző. Egy újszülött csöppség nem olyan anyát (?!) érdemel, aki az első nehézségnél magára hagyja...
2015. máj. 8. 15:42
 24/34 A kérdező kommentje:

Mondom, ha engedik: ébren mellette maradok éjjel, de nem engedem elhelyezni magam egy többágyas szobában. Tök felesleges, aludni úgysem tudnék. Eddig ha ilyesmire rá voltam szorulva, volt, hogy napokig alvás nélkül voltam, de nem aludtam el.

Akik meg ítélkeznek, milyen anya lennék, meg leugatnak: nem érdekel a véleményük. Cigányokkal akkor sem leszek összezárva.

2015. máj. 10. 16:16
 25/34 anonim ***** válasza:

Hollandiaba ha egyatalan bennt szul valaki 2 oraval a szules utan mar megy haza.

Konnyu uzsonna zuhanyzas pisi es mar mehetsz is.

A gyerekhez meg kijonnek szurni szurni.

Sokkal okosabb dolog mint koszos korhazban bacilusokat osszeszedni sokagyas szobaban mocskos zuhanyzoban.

2015. máj. 11. 10:22
 26/34 anonim ***** válasza:
35%

Hollandiában sokkal magasabb a perinatális halálozás és rendelleneésseg száma, mint bárhol máshol Európában. Ne gyere Hollandiával kérlek! Nem azért küldik haza a kismamát, mert ez így helyes, hanem azért, mert így költséghatékony!

egy eüs

2015. máj. 11. 13:29
 27/34 anonim ***** válasza:

EU nagyon tevedsz olvass csak utana magyarorszagon sokkal magasabb az arany

Ha eu s vagy tudod korhazi kornyezet tele resistens bacilisokkal

Egy nyugat EU dolgozo EU s

2015. máj. 11. 13:43
 28/34 A kérdező kommentje:

Na igen, mondjuk nem akarnék azért kórházba menni, hogy húsevő baktériummal térjek haza én vagy a kisbabám. :/

Arról nem beszélve, olyan kórházban kellenes szülnöm, ha a lakhelyem szerintibe megyek, ahonnan fényes nappal, a koraszülött osztályról kisétálhatott két cigány egy újszülött babával még a tavalyi évben. Ok, hamar a nyomukra akadtak, de ezek után mit várjak ilyen helytől?

2015. máj. 11. 17:16
 29/34 anonim ***** válasza:
Igen, van kórházi baktérium, de a szülészeten ez elég ritka ellenben a belgyógyászattal, sebészettel. A szülés utáni komplikációk viszont gyakoribbak. A Holland rendszer átvizsgálása meg éppen folyamatban van, mivel kimutathatóan több a komplikációs eset, pláne az otthonszülések körében.
2015. máj. 11. 18:38
 30/34 anonim ***** válasza:
2015. máj. 11. 18:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!