Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogyan küzdhető le a szüléstől...

Hogyan küzdhető le a szüléstől való félelem?

Figyelt kérdés
25 éves vagyok,imádom a gyerekeket,és nagyon szeretnék sajátot is,viszont a félelem miatt nem merem bevállalni.Örökbefogadáson gondolkodtam,de a párom nem szeretné.Betegesen félek tőle,rémálmaim vannak, és persze nem segít rajtam a sok neten olvasható rémtörténet.Hallottam amolyan bíztató szavakat,hogy " fáj,de kibírható...", de valahogy nem vigasztal.A császárral könnyebb lehet.A gúnyoló válaszokból nem kérek...
2015. máj. 3. 14:56
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
0%
Ne haragudj, hogy ezt elmondom, de saját tapasztalatom kolléganőkkel, barátnőkkel, személyesen a kórházban több, mint egy évtizedre visszamenőleg: a császáros szülés jobb volt minden esetben és több tekintetben is, beleszámítva a komplikációkat, kellemetlenségeket is. Egyébként én természetes úton szültem.
2015. máj. 4. 14:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!