C1111? Most voltam NST-n, UH-n és vizsgálaton.1 ujjnyira vagyok nyitva, a dokim erősebben vizsgált mint szokott. Tegnap pici nyákdugó távozott. Most picit véres volt a vizeletem. Mikor lesz belőle baba?
Juj de izgi:) Nekem másnap délutánra lett belőle baba pont ilyen "állapottal" előtte már napokig nem bírtam aludni de ezutáni éjjel még hagyott egy jót aludni a lányom és másnap 10kor mentem amniora ahol szintén erősebben megvizsgált a doki, elment a nyádugó maradék része ekkor már 1222 voltam, hazamentem összepakolni akkorra már erősödtek jobban a fájások (de azért nem mondanám hogy húú de fájt volna) majd otthon még lefürödtem,hajat mostam:) ezután 3ra visszamentünk a felvételre addigra már 3 ujjnyi voltam, befektettek egy szülőszobába,4kor burkot repesztettek és na onnantól fájt rendesen de 50 perc múlva kezünkben volt a lányunk:)
Hajrá neked is, már nem lehet sok hátra az bizti!!! :)
Hű! Durva :)
Tehát akkor nem 100% hogy ebből rövid időn belül baba lesz, de nem is kizáró igaz?
Nem szeretném ha most születne meg, vagyis szeretném már látni,de értitek :)
Az első kisfiamat túlhordtam 41+6 hétre lett meg.
De most akkor ezen fog járni az agyam egyfolytában. Na mindegy, majd eldől.
Azóta persze keménykedek, és a wc papíron is volt kis vér, de nem fáj.
Köszi a válaszokat. Minden jót Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!