Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen orvos Dr Hajdú Gábor...

Milyen orvos Dr Hajdú Gábor szülész-nögyógyász?

Figyelt kérdés
Az Örsön a szakrendelöben illetve az Uzsoki kórházban dolgozik.
2008. aug. 28. 16:49
1 2
 11/15 anonim válasza:
100%
sziasztok! én 2 hete szültem meg második gyermekemet a doktor úrnál és el kell mondanom, hogy másodszor is megbizonyosodhattam kiemelkedő szaktudásáról. Én csak jó véleménnyel tudok róla nyilatkozni. Nem hiszem, hogy egy ilyen jó orvost, így kellene gyalázni. Ha hibát is követett el, valószínűleg nem hanyagságból tette.
2010. jan. 9. 13:55
 12/15 anonim válasza:
52%
Én nem tudok semmi jóról beszámolni vele kapcsolatban. Egész véletlenül mentem el az sztk-ba(15 hetes terhes vagyok) terhesgondozás kapcsán, és volt pici panaszom, így mondták, hogy megnéz Hajdu doki. Bár ne tette volna. Vizsgált már életemben pár doki, de ő annyira durva volt, hogy kint elbőgtem magam. Nem is a fájdalomtól (mert természetesen kibírható), hanem a durvaságtól, a lelketlenségtől. A stílusa sem jön be, pedig nem vagyok egy anyámasszony katonája...Summa summarom, én nagyon nem ajánlom.
2010. jan. 27. 14:23
 13/15 Katka25 válasza:
Bárkinek bátran ajánlom!!! Én jelenleg 25 éves vagyok és anno nála születtem :) A kislányom 8 hónapos és nála szültem. Meg kell mondjam ha ő nincs a kislányom nem születhetett volna meg élve. Az ő szaktudásán múlt minden, mert komplikáció lépett fel. Míg élek hálás leszek neki.
2010. aug. 15. 16:00
 14/15 anonim válasza:

Én márciusba szültem nála meg az első gyrekem és nagyon meg voltunk elgedve vele a másodikat is nála akarom majd megszűlni.

Ha fel lenne függesztve akkor nem vezethetne szűlést nem gondoljátok?

Szerintem nagyon jó lelkiismeretes orvos.

2010. dec. 29. 12:20
 15/15 anonim ***** válasza:

Bár kicsit régebbi kérdésben, de itt olvashattok róla plusz információkat.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

2012. febr. 10. 02:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!