Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 4,5 hónapja szültem nem megy...

4,5 hónapja szültem nem megy le a hasam mit tehetek?

Figyelt kérdés
Ő a harmadik gyermekem, szoptatok de már pótlásra van szükség már megkerdeztek h jön a kistesó sajna tornára nem nagyon van időm 3 gyerek mellett a szoptatás miatt dietázni sem tudok de nagyon zavar valakinek valami tipp tanács!
2015. ápr. 25. 08:31
 1/4 klopusz ***** válasza:

Szia!

Akkor neked is van szülés utáni tapasztalatod :)

Első gyerekemnél 12 kg-t híztam, úgy jöttem ki a kórházból, hogy azonnal tudtam hordani a régi ruháimat.

A másodikkal 10 kg-t, de így is belekerült fél évbe, mire visszaálltam a "versenysúlyomra".

A harmadikkal +16 kg-nál zártam, szülés után még fél évig csak kismama-nadrágok jöttek rám, egy évbe telt, mire visszafogytam.

Én sem fogyóztam, mellettük normális sportolás sem jöhetett szóba, egyszerűen kivártam az eredményt.

Bár tippet nem tudtam írni, remélem, biztatásnak jó voltam :)

2015. ápr. 25. 08:43
 2/4 anonim ***** válasza:

Én 7 hónapja szültem a másodikat, nekem sem ment le.

Az orvos megnyomkodott, nagyon lazák a szöveteim és picit szét van nyílva a hasfalam, azért nem megy le.

Tornázni kéne... de nekem se nagyon van időm :(

2015. ápr. 25. 09:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Ugyanígy vagyok,3.gyerek,4,5 hónapos,szoptatok,párnás has

:-(

2015. ápr. 25. 12:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem kell diétázni, csak egészségesen, normálisan enni, se nasi, se csoki, se üdítő, se péksüti, se zsíros kaják, ennyi. Fél óraát minimum meg biztos vagyok benne, hogy lehet minden nap találni, amikor gépen valamit beteszel és tornázol rá, vagy elmész egyet futni, addig mondjuk apuka foglalkozik a többiekkel. Sőt tornázni kisbabáva, pici gyerekkel is lehet, súlyzók helyett tökéletes. :)
2015. ápr. 25. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!