Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ez mekónium volt?

Ez mekónium volt?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Kérlek segítsetek gyorsan, a védőnőt nem tudom elérni, fogadott orvosom nincs. Pisilés után a zsepin egy kis világos zöld nyúlós valami volt. Magzatvíz nincs. Tegnap átlátszós ugyanilyen valamit észleltem, az is kevés volt, azt gondoltam, hogy biztosan a nyákdugó. Az lenne a kérdésem, hogy lehet-e ez a világos zöldes dolog még a nyákdugó része, vagy mekónium, de abban az esetben nem kéne víznek is folynia? Azért nem rögtön a mentőt hívom, mert kettesben vagyok itthon a majdnem két éves lányommal, a párom és aki vigyázna rá, munkában van és el kéne őket hívnom, plusz nincs kocsink, mentőt is kell hívnunk, reméljük, haza is hozna, ha téves riasztás. Kérlek segítsetek, ha van ebben tapasztalatotok. Köszi szépen előre is!
2015. ápr. 24. 16:12
 1/5 anonim ***** válasza:
mekónium a magzatvízben van, ha belekakil. nem értem a mekónium neked hogy szivárogna..
2015. ápr. 24. 16:21
 2/5 LadyLoss ***** válasza:
100%
Hívd fel a kórház szülészetét ahol szülni fogsz, biztosan többet tudnak segíteni. De én már olyat is csináltam egyszer, mikor azonnali segítségre volt szükségem de hasonlóan hozzád otthon voltam a kislányommal kettesben, hogy a városban ahol lakunk felhívtam az első nőgyógyászt akit találtam, gyorsan vázoltam neki a helyzetet és megkértem adjon tanácsot. Készséggel segített.
2015. ápr. 24. 16:28
 3/5 anonim ***** válasza:
szerintem is kérj tanácsot telefonon
2015. ápr. 24. 16:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Hogy alakult? Mit mondtak? Remelem minden rendben.
2015. ápr. 30. 10:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat :) Köszönöm szépen, minden jól alakult. Valószínűleg a nyákdugó volt. Másnap megszületett a kislányom :) Tiszta volt a magzatvíz szerencsére.
2015. máj. 11. 20:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!