Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 4 hónapja szültem császárral....

4 hónapja szültem császárral. Miért fáj a derekam? Ennyire még nem fájt soha.

Figyelt kérdés
2008. aug. 28. 12:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Gyerek tartogatásától? :-)
2008. aug. 28. 13:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Gerincbe kaptál érzéstelenitőt??Attól fájhat,de csak a szuri helye...
2008. aug. 28. 13:54
 3/5 anonim ***** válasza:
én is igy voltam császáral szültem és egy pár honap mulva elkezdett fájni a derekam és hiába szedtem rá gyogyszert meg kenegedtem amit az orvos fel irt nem használt aztán már annyira fájt hogy se ülni se állni nem volt jo elküldtek fiziko trápiára az segitet rajtam beszélj a dokidal ha nem segit a gyogyszer hátha elküldenek téged is én nagyon ajánlom nekem jott tet egy pár nap alatt
2008. aug. 28. 13:59
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!igen gerincbe kaptam az érzéstelenítőt,de nem az fáj.Majd megyek dokihoz mert nem segít semmi.Bár a kisfiam is elég nehéz 7.5kg.
2008. aug. 28. 14:12
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia! Én is 4 hónapja szültem, szülés előtt már egy 3 héttel veszettül fájt a derekam, gondoltam szülés után elmúlik. Kiderült, hogy császározni kell, így edát kaptam, után jó másfél-két hónapig fájt a derekam.Hála istennek elmúlt. A hajolgatástól nekem 3 napja a hátam fáj, nem a derekam... Szóval szerintem, ha az edától van akkor az el fog múlni, velem ez volt, persze nem vagyok doki, jobb ha megkérdezel egy szakembert.

Jobbulást!

2008. aug. 28. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!