Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kit hány órakor bocsájtottak...

Kit hány órakor bocsájtottak el a kórházból?

Figyelt kérdés

Mármint mikor kaptátok meg a zárójelentést, mennyi idő volt mire a Marika/Ildike/Icuska mindent aláírt, lepecsételt?

Ha nem fizetek a szülésért, akkor szó nélkül lehet távozni? Viszont így van még orvosi vizit az utolsó napon? Úgy értesültem, hogy ilyenkor csak azért van valami vizit, hogy az anyukának legyen alkalma az orvosnak a hálapénzikét átadni....

2015. ápr. 23. 18:43
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én hétfői nap szültem császárral. úgy volt hogy pénteken hazamehetünk de a fiamat még nem engedték haza. A varratomat kiszedték szombaton. A hálapénzt is akkor adtam oda. Majd vasárnap délelőtt vizit, ott mondták hogy mehetünk, majd beszélgetés a gyerekorvossal, ami után kiadták a gyerek papírjait. Egy órakor jöttünk el.Az én zárójelentésemért hétfőn vissza kellett menni mert vasárnap lévén nem volt iroda.
2015. ápr. 24. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!