10 hónapja szültem, a méhszájam most vettem észre, hogy nem olyan sima és kerek, mint régen, ez baj?
Figyelt kérdés
Rücskös! Teljesen beijedtem, hogy esetleg HPV vagy méhnyakrák, mivel HPV szemölcs már volt az ujjamon... Nem tudom, hogy szülés után visszamegy-e a méhszáj ugyanolyan szűk simára, mint azelőtt?? Nektek hogy volt? Már elnézést az ilyen intim kérdésért... :$ Köszönöm a válaszokat...2010. febr. 20. 23:08
1/5 anonim válasza:
És ezt hogy vetted észre? Én nem is szoktam felnyúlkálni magamnak úgyhogy azt sem tudom, hogy milyennek kell lennie.
2/5 anonim válasza:
Nekem síma, csak a "gombostűfej" szerű zárt méhszáj érezhető. Nem lehet, hogy repedtél szülés közben és varrni kellett?? Mindenesetre egy nőgyógyászati vizit lassan úgy is esedékes.
Amúgy nem értem mi baj van azzal, ha valaki "felnyúl" magának, mert kíváncsi arra, hogy mi változik a testén?! Legalább észreveszi ha valami nem stimm...
3/5 anonim válasza:
Az enyém is rücskös az első szülés óta.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Pénteken elmegyek nőgyógyászhoz, addig marad a para :(
2010. febr. 21. 09:30
5/5 anonim válasza:
Sosem éreztem még a méhszájamat:D Lehet rövidek az ujjaim, de én inkább más miatt nyúlok fel:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!