Az első szülés után elég sokára jöttem rendbe. Sokszor voltam baromi száraz, úgyhogy be kellett szereznünk síkosítót, az javított valamit a helyzeten. Illetve az első alkalmak olyanok voltak, mintha szűzlány lennék. Kifejezetten kellemetlen volt.
Plusz sajnos nem is voltam olyan aktív, kellett pár hónap míg visszaállt minden a rendes kerékvágásba.
De most már a második babánkat várom, úgyhogy minden szépen helyreállt idővel. :)
Remélem most nem tart majd ilyen sokáig a "rendeződés"...
2015. ápr. 14. 14:50
2/13 anonim válasza:
Szia!
2 hónapja szültem meg az első babánkat.
Semmi nem változott lent, és a szex is ugyanolyan, mint előtte. :) Nem szűkebb, nem tágabb.
Kinézetre sincs változás.
Egyébként könnyű szülésem volt, egy apró gátmetszéssel, lehet ez is számít, nem tudom.
2015. ápr. 14. 14:51
3/13 anonim válasza:
Szia! Szemelyes tapasztalatot sajnos nem tudok mondani, ugyanis en csaszarral szultem, tehat a helyzet ott lent valtozatlan. Szules elott engem is aggasztott ez a dolog, ezert jo par ferfit kifaggattam es mindegyik azt mondta, h eszrevehetoen tagabb lett a feleseg/baratno szules utan, ami nem allt vissza. Nyilvan valamennyit szukult, de olyan szuk sosem lett, mint amilyen a szules elott volt. Legalabb 20 ferfit (ismerosoket) megkerdeztem...
2015. ápr. 14. 14:56
4/13 anonim válasza:
az első 1-2 alkalommal még tágabb volt, kb 2-3 hónapra rá ugyanolyanra állt vissza minden. amúgy meg minden ugyanolyan érzésre is,nem is száraz. 1 gyerek
2015. ápr. 14. 15:43
5/13 anonim válasza:
Első baba után nagyon tág maradtam. Varratom nem volt, nem vágtak,nem repedtem. Tampont kb másfél év után tudtam újra használni, de csak a legnagyobb maradt bennem. Száraz is volt a hüvelyem, így a szex is csak síkosítóval működött. Második babám 4 hetes, szóval most még nem tudok nyilatkozni, de megint nem volt Varratom, így nem számítok jobbra, mint legutóbb.
2015. ápr. 14. 17:18
6/13 anonim válasza:
3-as, komolyan képes voltál ilyen intim dologról kérdezgetni a férfiakat? A feleségek mit szóltak hozzá? Neked mi közöd más alfeléhez?
Nekem 3 gyermek után sem lett tág, és ez szerintem másoknál is így van, kevés kivétel van. Tökéletes a szex.
2015. ápr. 14. 19:17
7/13 anonim válasza:
Nekem 4 gyerek van,az elsőt szültem császárral.Ennyi gyerek után sem lettem tágabb se száraz.Nyilván a szülések utáni első szex kicsit húzós volt de egyébként semmi probléma.Lehet a szerencsésebbek közé tartozom.
2015. ápr. 14. 20:27
8/13 anonim válasza:
Én 6 hónapja szültem. Első baba, nehéz szülés, hatalmas gátmetszés, baba kikönyöklése..:( Csak 5 hónap után mertem együtt lenni a férjemmel, aki nem mondta és nem is éreztette velem, de én érzem, hogy sokkal tágabb lettem. Nem is igazán belül, hanem inkább a bemenetnél. Eléggé el vagyok keseredve:( Tükörrel is megnéztem es már kívülről is nagyobbnak látom ott:( lehet nem jól varratak össze:( Most minden nap csinálom az intimtornát, de tanfolyamot nem végeztem, így csak magamtól. Talán segít. Mindenesetre eléggé bánt a dolog.
2015. ápr. 14. 21:03
9/13 anonim válasza:
mondjuk az jó, hogy ti azt érzitek, hogy minden OK, meg esetleg a férjetek is megerősít benne, de ha igaz, amit a 3as írt, akkor ez nem feltétlen van így...jöhet a lepontozás...
2015. ápr. 14. 22:07
10/13 anonim válasza:
7-es vagyok,én nem pontozlak le.Ez a dolog is valószínű alkati...hogy mennyire vagyunk rugalmasak ott is.
Nekünk a férjemmel nincs panaszunk.Mondjuk én tükörrel nem nézegettem magam,és tampon behelyezésénél sem érzek mást ahogy valaki írta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!