Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 34hetesen volt valakinek...

34hetesen volt valakinek olyan tunetei amibol tudta h par het es kezebe tarthatja a babajat?

Figyelt kérdés
Lehet hulye kerdes csak kivancsisag :) 34hkm

2015. ápr. 13. 12:03
 1/5 anonim ***** válasza:
34 hetesen maga a terhességi kor is arra utaló tünet, hogy pár héten belül kézben tarthatod a babát. :) Nekem egyébként 35 hetesen ment el a nyákdugó, be is mentünk, mert egy kevés vizes folyásom is volt mellette, és gyakorlatilag 3 hónapja görcsöltem - mégis a 39. héten született a lányunk. :) Ő már 3 éves, most várjuk a kistesót, 21 hetes vagyok.
2015. ápr. 13. 12:06
 2/5 A kérdező kommentje:
Hat igaz :D koszi szepen a valaszod :)
2015. ápr. 13. 12:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Első lányommal görcseim voltak a 34-35. héten, eléggé fájt, rohantunk is a dokihoz, hogy mi lehet ez, de azon kívül, hogy emelnem kellett a magnézium adagomat, semmi sem történt.

Végül a 41. héten indították a szülést...

Úgyhogy 34 hetesen már igen esélyes, hogy pár hét múlva kezedben lesz a baba, de ki tudja pontosan mikor. :)

2015. ápr. 13. 12:26
 4/5 A kérdező kommentje:
En is sokat gorcsolgetek +kemenyedek is rem.41het elott mar meglesz:D
2015. ápr. 13. 12:32
 5/5 anonim ***** válasza:
34 hetesen minden tünet arra mutat, hogy pár hét múlva meglesz a baba :D :D
2015. ápr. 13. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!