Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Apás-szülés vértől és vérvétel...

Apás-szülés vértől és vérvételtől írtózó férjjel?

Figyelt kérdés

Mindketten szeretnénk ha bent lenne, de nagyon irtózik a vér látványától, vérvételtől főleg. Rosszol van ha csak megvágom az újjam. Ott ha esetleg vért vesznek, bekötnének infúziót biztos nem bírná nézni, vagy ha sok vért látna félek, hogy rosszul lenne.

Máskülönben meg nagyon szeretném, ha mellettem lenne, csak ő tud igazán megnyugtatni, sokkal könnyebb lenne vele, meg ő is szeretne velem lenni, csakhát ez a dolog...

2015. ápr. 12. 22:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
50%
szamits arra hogy elajul.
2015. ápr. 12. 22:47
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Az én férjem is rosszul van a vértől, vérvétel előtt reszket, TV-ben lát vmi műtétet bebújik a paplan alá. Szóval tényleg durván fél és rosszul van ezektől. Meg is beszéltük, hogy nem lesz apás szülés. A folyosón megkérdezte a szülésznő, h apuka bejön-e. Legnagyobb meglepetésemre igent mondott. Végig bent volt, nem lett rosszul, köldökzsinórt is elvágta. Csodálatos élmény volt neki, nem bánta meg :) Nekem is nagyon jó volt, h ott volt végig mellettem.
2015. ápr. 12. 22:52
 3/15 anonim ***** válasza:
96%
Ha akar bemegy, legfeljebb ha nem érzi jól magát kimegy, vagy csak vajudás alatt marad bent, majd alakul, nem kell ezt előre tùlkombinálni.
2015. ápr. 12. 22:59
 4/15 anonim ***** válasza:
25%
Nem kell erőltetni az apás szűlést, ha ennyire gyáva :)
2015. ápr. 12. 23:12
 5/15 anonim ***** válasza:
85%
Utolsó: ez nem gyávaság. Vannak emberek, akik nem bírják a vért, elájulnak a látványtól is. Ez miért lenne gyávaság?
2015. ápr. 12. 23:27
 6/15 anonim ***** válasza:
84%
Az én párom is rosszul van a vértől .. Nem kicsit. Amikor kiderült hogy terhes vagyok, mondtam neki hogy jöjjön be velem a szülésre . És igent mondott. Ben t volt velem a vajúdás es a szules alatt is, mindent végig nézett a gátmeteszest is ( én nem is tudtam hogy volt, ő mondta ) és a köldökzsinórt is ő vágta el. Amikor kibújt a pici fotózott is. Abszolút nem lett rosszul. Mindenben segített , biztatott . Nagyon jol esett. És élete legszebb élménye volt :)
2015. ápr. 12. 23:32
 7/15 anonim ***** válasza:

Az en párom detto ugyanilyen mint a Tied! :-)

Megbeszéltük, hogy a vajúdás alatt lesz bent velem, konkrétan a szulesnel kimegy. Végülis a vajúdás a hosszú idő, maga a szülés 15 perc volt nekem. Ott igazán már úgysem erzekeled, h ki van körülötted és gyorsan porognek az események.

Szerintem ti is csináljátok így.

Mikor megszületett a pici fiunk, rögtön szoltak neki, h jöjjön vissza, a koldokzsinort ő vágta el. :-)

Most újra babát várok, gondolom, hasonló lesz a szitu ennél a szülésnél is. :-)

Könnyű szülést kívánok!

2015. ápr. 13. 07:38
 8/15 anonim ***** válasza:
33%

Szerintem keress más segítőt. Mindkettőtöknek jobb, ha kint megvár úgy, mint régen évszázadokon keresztül. Ez az apás szülés csak mostani divat és egyáltalán nem jó mindenkinek!

Gondolj csak arra, hogy fogsz befelé figyelni, ha a párodon látod, hogy szorong, vagy rosszul van. Így nem tud neked támaszt nyújtani, ami lassítja, hátráltatja a szülést és komplikációkhoz vezethet. Csakis olyan embert szabad beengedni, aki 100%-ig ott van és támogat, nem neked kell ezt fordítva.

2015. ápr. 13. 13:22
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

3-at szültem.apás szüléssel.az enyém bírja az ilyet.ki nem hagyta volna@!

Ha nem akar nem lát semmit.leül a fejedhez,háttal az egésznek és kész!!

Nem kell aggódni emiatt.ha kidől így is akkor majd összeszedik.a legjobb helyen van :)

2015. ápr. 13. 15:28
 10/15 anonim ***** válasza:
0%

milyen jó már, mikor te szülsz, a gyerek születik, ráadásul még vele is foglalkozni kell, ha rosszul lesz, elájul.

nagyon rossz ötlet.

2015. ápr. 14. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!