Fertőtlenítő spray? (Többi lent)
Vagy bármi, ami olyan elven alapul, h nem kell maszatolni.
Még odébb van, de ha megyek szülésre, szeretnék vinni valami olyan fertőtlenítőt a szüléshez a szülőszobai wc-hez és a benntartózkodás idejére wc- és zuhanyzóhasználathoz, amivel diszkréten (hogy ne tűnjek ítélkezőnek a kórház higiéniáját illetően), törölgetés nélkül (tehát, hogy ne kelljen ott nyúlkálni a wc deszkához) lehet tevékenykedni és nem túl drága.
Köszi az ötletet. És ezt a Dm-est akkor nem kell törlőronggyal utánatörölni? (Elpárolog?)
Olvastam amúgy szülésbeszámolókban, h volt, hogy az első 2 fájásnál a wc-re ültették a mamát (utána persze a szülőágyra). Na és ha ilyesmit kellene nekem is csinálni, képtelen lennék a kórházi wc-re leülni úgy, h előtte nem fertőtlenítettem le.És azt gondoltam, hogy akkor csak fújok 3-at 4-et és probléma megoldva.
A gumikesztyű jó ötlet. Igazából azért gondolkodtam olyan megoldásban, aminél nem kell kezezni, mert kvázi wc pucolás után olyan rossz érzés lenne, ha utána szülésnél mondanák: "nyúljon ide Anyuka, ez a kis haja, a feje búbja már kint van." :D
Na de azzal a kézzel, amivel előtte slozit törölgettem? Tudom, van kézmosás is a világon, de én a nyilvános mosdókkal nagyon parás vagyok. Bemenet előtt is kezet mosok, utána bal kézzel zárok, jobbal törlök, meg ilyenek. Légyszi ne nézzetek nagyon idiótának, én így vagyok összerakva, ez van :D
de ha domestos törlőkendővel törlőd,a kezdeddel nem érsz hozzá a wchez,csak a törlőkendő. azt meg nem kell fogdosni,hajtogatni csak bele a kukába. plussz vannak egész pici kézfertőtlenítők mint 1 tictacos doboz vagy kisebb
3as
Patikában,gyógynövényboltban is lehet kapni Clarasept-derm a neve 800-900 ft körül vettem,és nagyon sokáig elég
Használtam wcre,zuhanyzóba,csaptelepre,de kézre is jó
Nagyon köszönöm a válaszokat!!
Azt hiszem, úgy fogom csinálni, hogy egyszer használatos kesztyűket viszek, Domi törlőkendővel letörlök, utána kesztyűk a kukába, majd Claraseptes kézmosás:D
Na, hát, ha már így felvetetted, volt olyan, hogy autóval utaztunk és már kéket-lilát láttam, annyira kellett pisilni. Végre beértünk a lakott településre, benzinkút - remek! wc is van? Hátul! Remek! Na, megláttam a wc-t, férjem csak annyit látott, hogy én be az ajtón, ki az ajtón, át az árkon, át az úton, át a másik árkon, keresztül a parkolón, be egy bolt mögé. :D
Mindenkinek nagyon köszönöm a válaszokat, zöld kezekről sem feledkeztem meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!