Második császár, nagyon aggódok?
Lehet csak egy kis megnyugtatásra van szükségem.
2 hét múlva lesz a második császárom. Sajnos az első komplikáció miatt lett császár, és most a második már programozott lesz (az orvos javaslatára).
Teli vagyok negatív gondolatokkal, félek, izgulok. Minden nap rosszat álmodok, nem tudok szabadulni a rossz gondolatoktól.
Tudnátok írni pár megnyugtató szót?
Biztos lesz, aki ajánlani fogja, hogy próbáljam meg természetes úton, de ez a kérdés most nem erről szól.
Kérem, olyan anyukák írjanak, akiknek van tapasztalatuk kettő vagy három császár után, és aki tudja, hogy hogyan lehet elhessegetni a negatív gondolatokat!
Nagyon köszi a válaszokat!
Nekem csak 1 volt, de a férjem unokatesói 9-en vannak édestestvérek, mind császárral született!
Mindenki rendben van, az utolsónál volt némi komplikáció, de az is örökletes betegség miatt.
A magándokim szerint is bármennyit lehet császározni, az más dolog, hogy sokan csak az első 3-at vállalják be szívesen.
Amugy a szülés előtti hormonváltozások vagy a kialvatlanság miatt is lehetnek rossz gondolataid..
Szia
Én nagyon féltem a második császártól.Az első sürgősségi volt toxémia miatt nehezen épültem fel katasztrófa volt ehhez képest a második egy álom :) volt nekem.Nagyon gyorsan fel tudtam kelni másnap már simán közlekedtem hajolgattam mire hazajöhettünk addigra nem is látszott rajtam hogy műtöttek.A műtét alatt is minden rendben volt a férjem végig bent lehetett velem még az örzőbe is.Úgyhogy nagyon szép élmény volt.
Kismama vagyok,júliusra várjuk a harmadik gyerkőcöt,de most nem félek.
Te se félj nagyon szép időszak előtt állsz :)
Ne aggódj, csak magadat hergeled a félelemmel.
Gondolj arra hogy nemkell elkezdened természetesen szülni, így nem lehet amiatt komplikáció :)
Hú, az igaz, hogy tök kialvatlan vagyok. Minden estém egy katasztrófa...
És ha belegondolok, akkor talán jobb is, ha kimarad a vajúdás, talán az volt az elsőnél a legrosszabb (sokáig tartott és tök eredménytelen volt).
Azt hiszem, tényleg arra van szükségem, hogy mások tapasztalatát és gondolatát is meghallgassam, és akkor talán képes leszek magamon "átlépni".
Köszi az eddigi válaszokat!
Sokan írják, hogy a második könnyebb. Hát remélem így lesz!
Köszi neked is a választ!
Köszönöm utolsó! Hát igen, minden tervezhetőbb. Csak ezen agyalni is több időm van sajnos. :)
De megpróbálom pozitívan látni a helyzetet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!