Felajánlhatom-e a szülészemnek, hogy tegeződjünk, amennyiben csak 2 évvel idősebb nálam?
Ő ajánlhatná fel,mert idősebb és "rangban" magasabb.
Szóval ne...
Én a helyedben azt mondanám neki, hogy szeretnéd, ha tegezne, mert nem bírod, mikor magáz téged valaki. Aztán majd meglátod, hogy ő erre felajánlja-e, hogy te is tegezd őt.
Én szülésnél a szülésznővel tegeződtem és sokkal jobb volt, valahogy közelebb éreztem és jobban bíztam benne.
Ilyen kis korkülönbségnél mindig a nő az, aki a tegeződést javasolhatja, nem a férfi. Ráadásul az orvos részéről épp olyan udvariatlan, ha tegezést kezdeményez, mint amikor a boltban letegez az eladó/pénztáros. Honnan veszi hozzá a bátorságot? Nem is ismer. Én mindig megütközöm rajta, valahányszor ilyet tapasztalok. :-(
Az orvosod ahhoz szokott hozzá, hogy a betegeit egytől-egyik magázza, ezt ne feledd. A kis korkülönbség ellenére a kettőtök viszonya nem indokolja a tegeződést. De te tudod.
Az én orvosom 3 évvel idősebb, mint én, egy fiatal pasi, de kifejezetten nem szeretnék vele tegeződni, pedig abszolút megbízom benne. De nem tereltünk együtt libát. Valahogy a magázódás jobban kifejezi a köztünk lévő viszonyt és kapcsolatot, mint a tegeződés.
A szülésznő más, mint az orvos. Nekem a szülésznőm mondta, hogy tegeződjünk, ennek örültem is.
A dokit sosem tegezném le, pedig szintén fiatal, de valahogy nem tudnám.
Meg hallom kórházakban, hogy munkatársak is magázzák a dokikat. Azt hiszem még a szülésznőm is magázta a dokit.
Az unokatestvérem csecsemősnővér, ő ismertetett össze a dokimmal, így mi tegeződtünk. Ő ajánlotta fel. Én elfogadtam, de nekem jobban esett volna magázódni. Nekem egy orvos olyan mint egy tanár, őket magázni kell és kész.
Pedig utálok magázódni, ezt mégis így gondolom.
Egyébként is furán veszi ki magát a közvetlenebb tegezős viszony, miközben széttárt lábakkal fekszel előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!