Szombathelyen szülő kismamák! Akinek gerincérzéstelenítéssel programozott császár volt, írna nekem részletesen? Minden érdekel!
Gratulálok!:-)
nekem is Robikám van,és ugyanekkora volt születésekor,mint a Te Robikád,már 20 hónapos,és Ő is szhelyen született:-))
N.leventénél indult ki a feje,de már a Péter Miklós dokinál lett meg a baba,közben cseréltek.
Második babám meg a Barabás J. dokinál született.
Mindkettő természetes volt.Rettegtem a császártól,szerencsém volt,nekem minden elismerésem a császáros kismamáké. Lányom utána sokáig faros volt,de megfordult,aztán vajudáskor bekakilt a magzatvizbe,de engedték megszülni természetesen. Rendesen sokkot kaptam h lehet császár lesz,nagyon félek a mütétektől.
Szia! 03-10 17:28-as vagyok:)
Gratulálok:)) Látod, csak túl vagytok rajta:) Örülök, hogy Neked nem fájt és, hogy könnyebben viselted. Nekem az kellett csak, hogy hazajöjjek, itthon már minden simán ment. Tegnapelőtt töltöttük az egy hónapot:D Gratulálok még egyszer és Jó egészséget kívánok Nektek:)
A kicsi lányom 9 hós:-)))
Német Levente rendel rendesen is? vagy csak terhesgondozást csinál?mert nekem tök szimpi..és nőgyógyászt akarok váltani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!