Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nagyon égő, hogy mindkét...

Nagyon égő, hogy mindkét szülésemen ez volt?

Figyelt kérdés

Első szülés, közel négykilós baba, 1,5 óra alatt, beöntésre nem volt idő, bekakiltam.

Második baba, négy kiló fölött, 2,5 óra. Volt beöntés, de pont a doki előtt még egy nagy adag sikerült :(

2015. ápr. 5. 21:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
56%

#3 vagyok.

Beöntést én visszautasítottam egyrészt aranyér, másrészt "fognak itt még eleget turkálni bennem" alapon.

Lett néhány komplikáció, a betojás volt a legkisebb probléma, az orvos is feszült volt. A hólyagomat pár centis katéterrel ürítgette, mert félő volt, hogy elreped a feszítéstől. Szóval hidd el, nem ezekkel foglalkoznak.

Ott a gyereket akarják egészségesen kijuttatni, a maszatolós résszel meg tisztában vannak.

2015. ápr. 6. 08:52
 12/15 anonim ***** válasza:
Én 4,5 kilós babát szültem természetesen. Én is bekakiltam egy kicsit de akkor nem azzal voltam elfoglalva. A szülésznőm gyorsan letörölte. Nekem az volt a "gáz" hogy miután megkaptam a beöntést bent maradtam a szobába ahol volt a wc és hogy tudják hogy mit csinálok bent :)
2015. ápr. 6. 13:13
 13/15 anonim ***** válasza:
En epiduralis erzestelenitest kertem. Nem voltam annyira elerzestelenitve, hogy ne erezzem a fajasokat es a babat, viszont egyaltalan nem fajt, es annyira osszezarta a zaroizmokat, hogy se pisi, se kaki nem tudott kijonni.
2015. ápr. 6. 18:48
 14/15 anonim ***** válasza:

Mikor jön a tolófájás, akkor kapod el jól a fájást és nyomsz jól, ha úgy csinálod, mintha kakilnál- ezért autómatikusan nyílik a végbél is nyomásnál. Ezért kakálnak be sokan. Én 3x szültem, az első kettőnél nem volt ilyen, a harmadiknál egyszer két fájás közben pillanat alatt lepedőt cseréltek alattam és törölgettek- ebből gondoltam, hogy valami jött, aminek nem kellett volna- de komolyan nem is tudtam hogy most mi van. Konkrétan nem éreztem, hogy bekakiltam volna, csak nyomtam kifele a gyereket, ahogy kellett. :))

Egyébként szerintem nem ciki- láttak ők már sokkal cifrábbat is ott!! :))

Ja a gyerekem pedig 3kg-os volt. :)

Grat a gyerekekhez!

2015. ápr. 6. 21:53
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem égő,ez normális,mindenkiből jön még beöntés mellett is,ha utána még órákig nem történik semmi.
2015. ápr. 8. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!