Tapasztalatok? Hiedelem vagy valós tény? Többi. Lent
Sziasztok
Olyan kerdesem lenne.hallottam olyanrol hogy szules elott elegge elvaltozik (eltorzul) az arc. Megvaltozik a vonas,az orr megnol...hasonlo. igaz hogy szules elojelei?ha igen kb mennyi idovel a szules elott kezdodik maximum?szovall ha igaz mennyi a max ido amig be indul a szules?? A rossz megjegyzesekre nem vagyok kivancsi :)koszonom
Nekem nem változott meg az arcom. Nem volt különösebb jele sem; hogy szülni fogok. A hasam sem volt lent.
Igaz, nem is vizesedtem.
Én túlhordtam a babám, betöltött 41. héten szültem, így értem azt, hogy előtte 2-3 héttel látszott. Aki nem ismert előtte, nem mondta, hogy torzult az arcom. De szomszéd, család látta egyértelműen a változást.
Valamelyik előző válaszoló voltam.
Koszonom a valaszokat
Akkor nem lepodok meg ha nem huzom ki a 40.hetig.. bar nem tudom mire veljem hogyas 32hetes no 32hetes akkor is ha a babaja 1600gramm.enyem 2kilo meg se felel meg a 34 hetnek...mert 2hettel fiatalabb terhesnek mondanak meret szerint.mint menstruacio.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!