Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mitől fájhat a gerincem?

Mitől fájhat a gerincem?

Figyelt kérdés

Császáros anyukáktól kérdezném, hogy a szülés után tapasztaltak-e olyat, hogy fáj a gerincük, nagyjából azon a ponton, ahová a gerincérzéstelenítőt adják.

Júliusban született meg a kisfiam, kb. október óta fáj azon az egy ponton a gerincem. Szerintetek mitől lehet?

2015. márc. 26. 12:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos, ha nem adják be jól az érzéstelenítőt, akkor lehetnek utóhatásai. Én fejfájós lettem, kb. császár után 2 éven keresztül fájt a fejem. Az én dokim is összekötötte ezt a császáros érzéstelenítéssel...de elmúlt. Csak jó sok idő kellett.

Lehet nálad is tényleg az az oka, hogy rosszul lett beadva. De ha nagyon rossz, mindenképpen egy dokit kell megkérdezned!

2015. márc. 26. 12:35
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. 2x kellett szúrni, mert elsőre nem sikerült.
2015. márc. 26. 12:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg a második sem :(
2015. márc. 26. 13:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Én már túl vagyok a műtéten. 20 éve, özvegyen neveltem 3 gyermekemet. Mindent emeltem..kb 50 kilósan, bár sokat pörögtem,tornáztam, táncoltam.Lányok Vigyázat!!
2015. márc. 27. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!