Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek soká babázhatok?

Szerintetek soká babázhatok?

Figyelt kérdés

Tegnap este kezdődött ez a valami,rendszertelen fájások,és iszonyat derékfájás. Hasmenésem volt,hányingerem,nem tudtam enni se és aludni se tegnap reggel óta. Ma párszor már beálltak 5percesre a fájások de mindig elmúlt,és csak néhány igazán fájdalmas volt. A nyákdugóm is elkezdett elmenni.

Szerintetek ez a vajúdás kezdete lehet?

2015. márc. 25. 17:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanígy indult egy szép vasárnap reggelen :) napközben egyre erősödtek, de rendszertelenek voltak. Még aznap este 11-kor rendszeres 10 percesek, majd 5 percesek jöttek. Hajnali 3-kor kórház, és hétfőn reggel fél 8-kor bújt ki. :) A nyàkdugó nekem pénteken ment el. Kitartást, és könnyű szülést!
2015. márc. 25. 17:17
 2/7 anonim ***** válasza:
nekem 2 héttel elötte kezdődtek a görcsök, pár nappal előtte meg a derékfájós görcsök. rendszeresek voltak 1-2 óráig,aztán elmúltak. mikor mentem vizsgálatra,inditottak,nyitva voltam. szerintem közeledsz már. a hasam nekem is ment, de 1-2 héttel előtte. neked szerintem pár nap,vagy annyi se,úgyhogy készülj :-)
2015. márc. 25. 17:22
 3/7 A kérdező kommentje:
Már nagyon várom :) Igaz, nem bánnám ha egy kicsit tudnék pihenni előtte,félek hogy így nem lesz erőm.
2015. márc. 25. 17:28
 4/7 anonim ***** válasza:
na ja,én úgy mentem szülni,hogy nem is aludtam előző nap. pihenj amíg teheted :-)
2015. márc. 25. 17:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanígy kezdődött a vajúdás a kicsi fiammal kedd este, majd szerda hajnalra elmúlt minden. Szerda éjjel ugyanez, csütörtök reggelre újra elmúlt. Aztán a csütörtök éjszakai fájások álltak be rendszeresre és péntek reggel 6:10-kor megszületett a kis manóhercegem. Kitartás! Már nincs sok hátra! Amikor csak tudsz, pihenj!!!
2015. márc. 25. 18:37
 6/7 anonim válasza:
Igen, elkezdődött!Hamarosan jön a babuci! Nálam is így volt. :)
2015. márc. 26. 12:04
 7/7 A kérdező kommentje:
Azóta a fájások szinte elmúltak,kivéve a derekamban. Kicsit csalódott vagyok,de bízom benne,hamarosan történim valami :D
2015. márc. 26. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!