Ez most mi? 37 hetes vagyok.
Oh nemtudtam,hogy nem oda tartozol...de ha szólsz szerintem oda vinnének:)
De azért örülök,hogy még nem az,maradjon is bent még 3 hétig,jobb neki:)
Mellesleg n 21 vagyok,ezek szerint a legfiatalabb,legalábbis ebben a topikban:) ^^
Ezzel vigyázzatok, ha nincs papír róla (a kiskönyv hátuljába nekem beleírt a dokim), akkor kérlelheted a mentőt, a legközelebbi helyre visz, ahova tartozol!!!
Sajnos ismerősöm járt így konkrétan, végül azt mondta a mentősnek, hogy akkor köszi nem, és hívott egy taxit (volt még annyi ideje), és bevitette magát az orvosához a kórházba...
Egyébként taxival is mehetsz, ha nagy a baj. Vagy nincs egy szomszéd, akit meg lehet kérni?
Szurkolok, hogy "jókor" kelljen indulni, én a ma éjjelt "megsaccolom" Neked...
Szia!
Köszönöm de semmi "panaszom"... Még egy darabig marad a fiam. Kényelmesebb neki itt. :)
Hogy vagytok?
12:49-es vagyok.
köszönöm az érdeklődést.
Egyben még sajnos... Pedig már örülnék ha kibújna. Fájdogál estére a hasam és annyi. Nem igyekszik kifelé pedig úgy szeretném.
2 hónapos anyuka vagyok...a kérdésre válaszolva(bocs h csak most ^^
Tegnap óta még egyben? :))
Nem akar kibújni :(
Pedig egész éjjel nem aludtam 5-7 perces fájásokkal kínozott éjjel fél 2-től de valahogy nem rendszereződött úgyhogy szóltam páromnak is hogy aludjon vissza (felkelt a járkálásomra) Nem igyekszik pedig én már nagyon dolgozom rajta... Nem hagyja magát kifüstölni a kiscsávó....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!