Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen ruhába öltöztessem a...

Niki19900723 kérdése:

Milyen ruhába öltöztessem a nyári babám amikor hazajövünk a kórházból szülés után?

Figyelt kérdés
június júliusi kislány lesz a drágám , mennyire vastagon öltöztessem fel , mit adjak rá ? Ti hogy hoztátok haza 1. nyári babátokat ?
2015. márc. 19. 18:16
 1/9 anonim ***** válasza:
rövid ujjas body, pamutrugdalózó, pamut sapka. pléd. De tettem be plüss rugit is, hosszú bodyt is, ha hűvös lenne.
2015. márc. 19. 18:22
 2/9 anonim ***** válasza:

Nagyon meleg volt,35 fok.

Rövid ujjú,nagyon könnyű rugiban volt,meg egy kis pamut pelenkával letakarva a kocsiban

2015. márc. 19. 18:29
 3/9 anonim ***** válasza:
Lutri, hogy milyen idő lesz. Egy rövidujjú bodyban volt és egy nagyon vékony pamutrugiban, vékony kis sapkában és pelenkával takartam. Meleg volt, de készültünk plüssrugival is. Egy hét múlva kellett is.
2015. márc. 19. 19:08
 4/9 anonim ***** válasza:
Augusztus közepe volt és 38 fok. rövidujjú body, rá egy pamut rugdalózó, vékony sapi, textilpelenkával letakarva a baba.
2015. márc. 20. 12:50
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat , akkor az nem igaz hogy mindenképp adjak rá pluszba egy kardigánt akárhány fok van ?
2015. márc. 21. 07:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Nézd, én június közepén szültem, farmerban, hosszú ujjúban, dzsekiben mentem be. Mire hazajöttem szandál volt rajtam, póló és szoknya, mert iszonylat meleg lett. 4 napot voltunk bent, hazajövetel előtti nap már csak bodyban voltak az újszülöttek a kórházban. Rugit a kezembe nyomták, h majd estefelé öltöztessem fel, napközben megsülne a gyerek. Időjárás függő teljesen. Ha rajtad egy nyáriruha lesz, a gyerekre bodyt adsz meg vékony rugit, már egy réteggel több ruha lesz rajta, mint rajtad. Szerintem az elején a +1 réteg számít, 30 fok felett én nem adnék már erre kardigánt. Az autóban viszont majd nagyon kell figyelni a klímára.
2015. márc. 21. 09:18
 7/9 anonim ***** válasza:
A Védőnőm azt mondta, "mindig" egy réteggel több legyen rajta mint rajtam. Mert nem mozog, fekszik.
2015. márc. 21. 11:24
 8/9 anonim ***** válasza:
De mondjuk ne overall legyen a plusz réteg. :-) Vékony kardigán esetleg, ha meleg van.
2015. márc. 21. 11:25
 9/9 anonim ***** válasza:
Pár éve, mikor a kislányom született aug. közepén 38 fok volt. Én nem készültem napozóval, de közölték a kórházban, hogy csak abban adják ki a babákat, mert akkora hőség volt. De másnap pl. már vagy 10 fokkal kevesebb volt. Ezt úgysem fogod tudni, csak akkor, aznap reggel kb. Készülj vékonyabb hosszúujjú rugival, és alá rövidujjú kombival. Én vennék rövidujjú rugit is, mert lehet nagyon meleg lesz.
2015. márc. 22. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!